Vihdoin se ihan oikea talvikin on saapunut :) Pitkät valoisat lenkit lumisessa metsässä, ihanaa :) Klaara on kaupungissa lomailemassa vielä juoksun jällkeen. Rouvalle tuntuu sopivan rauhalliset lenkit Maamon kanssa, ei tartte tehdä äkkiliikkeitä näiden muiden perässä. 

Riemu oli torstain treeneissä älyttömän hyvä ja Kirsi meneekin sen kanssa ekoihin agikisoihin jo ensi sunnuntaina :D Huimaa! Möllikisoja ei olla ehditty käydä kun ne Hurttahallin (tuttu halli), mutta ei auta kun niitä möllikisoja ei juuri ole tarjolla. Mutta jos Riepale toimii yhtä hienosti kun kotihallilla niin meil ei oo mitään hätää :) Viime treeneissä mentiin ihan kunnon rataa (oisko ollu 20 estettä?), mukana radalla oli hyppyjä, putkia, rengas ja keinu, muuri otettiin sitten erikseen. Keinulla käytetään lenkiltä tuttua Prrrrr äääntä hidastamaan vauhtia. Toimi älyttömän hyvin! Lisäksi radalla oli pari takaaleikkausta ja nekin sujui! Jee. 

Lauantaina taas rallytokoiltiin. Tein oppilaille alo-avoradan ja menin tietty sen itse Riemun kanssakin. Kivat treenit, meillä on innokasta porukkaa. Ja taitavaa! Riemu meni melko mallikkaasti, tosin ekan kerran vapaana ollessa bongasi hallin perällä olleen houkutuksen ja ryntäsi pallon luo. Hoh hoijaa ;D Mut kivasti meni muuten ja sain sen siitä hallintaankin.

Eilen oli myös meidän agiseuran eli Villähteen Agility Urheilijoiden 10-vuotis juhlat. Pääsin vihdoin näkemään Pyrylän sisältäkin eikä vaan ohiajaen. Olipa mukavat bileet! Kiitos kaikille järkkääjille, ja erityismaininta Kirsin kehittämälle agimoove-tanssille! Ihan mieleön, sen vois pantoida ja sen pitäs kuulua aina kaikkien koirayhdistysten tai leirien illanvietto-ohjelmaan! Juhlissa jaettiin myös kaikenmaailman vuoden koirapalkinnot ja lisäksi vielä myös vuoden rally-toko-ohjaaja palkinto minkä mä sain :) Olipa mukava ylläri että uusi lajitulokas huomioitiin tällä viisiin :)  Tässä kuva palkintoesineestä ja muutama talvikuva muutenkin, Kameran objektiivi on rikki joten mennään kännykän ja pikku-kitin voimin. Ei hyvä siis! 

 

 

ja tässä kuva vielä kun palomieheet kävi kaatamassa puun tapanipäivän jälkeisesssä mýrskyssä meidän pihalta!