Porvoon keikalta palattu, hevosia ratsittu siellä urakalla (ihanaa) ja lenkkeilty vieraissa maisemissa. Kiva kuukausi joka meni kamalan äkkiä!

Nyt on taas käyty omalla hallivuorolla treenailemassa, viimeksi mukana oli vaan Riepale ja Satu tuli Sissin kanssa seuraksi. Olipa mukavaa pähkäillä seurassa mitä tekisi ja miten sen voisi tehdä fiksummin :D Lopulta tehtiin jo alun muisinvirkistysten jälkeen suoraa linjaa joka sisälsi putken ässänä niin että hyppy (hypyt ei siis hyppyjä vaan rima maassa, harjoitellaan siivekkeiden välistä menemistä), hyppy, hyppy, ässä-putki, hyppy, putki, hyppy ja sama toisin päin si eri kierroksella. Lopuksi vielä pussiakin yksittäin. Alkuun treenasin tuttuun tapaan namikipolla irtoamista, mutta sitten jäi Satu pitämään Riemua ja minä juksin vierellä, joskus menin eteen odottamaan ja ohjasin toiseen putkeen (ja koetin pysyä vauhdissa mukana..) jne. Kaikki tuntui toimivan ja meillä oli molemmilla hauskaa, mikä tietty on pääasia.

Gööttien -ja vähän Riemunkin -kanssa ollaan treenailtu rally-tokoa aavistuksen verran tuossa omalla pihalla. Vajaan parin viikon kuluttua olis SM-ksiat ja ollaan vaan oltu treenien suhteen :D Saas nähdä mitä siitä tulee. Freijakaan ollut ihmisten ilmoilla milloin lienee... Klaara ja Freija pääsee myös Eckerön koiranäyttelyyn taas kolmen viikon kuluttua. Syksyinen retki toteutuu jälleen, jee! Tosi hauskaa!

Riemulla alkoi myös Itä-hämeen nuuksujen arkitottiskoulu maanantaina. Meni oikeestaan tosi hyvin ottaen huomioon että siellä oli parikymmentä koiraa ja ihan vireaaat olosuhteet. Hajuja oli raviradalla valtavasti ja kuono olikin vähän turhan paljon maassa, mutta eiköhän se sieltä nouse kunhan paikkaan totutaan. Tällä kertaa harjoiteltiin perusasentoa, katsekontaktia, pätkää seuraamista (tai viressä kulkemista) ja ohittamisia. Loppuun vielä luoksetulo.

Tänään löytyi vihdoin metsälenkillä herkkutatteja ja kanttiksia! Jee. Ei enää ne ällöhirvikärpäsetkään niin haitanneet :D