Johan oli mahtava reissu!
Heti alkuun maininta että Klarenzo oli ROP ja Caspr VSP, molemmille sertit ja cacibit ja näin kotiin tuomisena kaksi Norjan ja Kansainvälistä valiota! Tai Casper ny tietty ei ihan mun kotiin tullut mutta Suomeen joka tapauksessa :o)

1488632.jpg

Tällä hetkellä hieman väsynyt olo, hartioita ja polvea jomottaa ajamiesesta jonkin verran, mutta yllättävän joutuisasti matka taittui. Tiet oli hyvässä kunnossa ja maisemat aivan käsittämättömän upeat! Hotelli oli mukava (merinäköala, maittava aamiainen ja kylppärissä lattialämmitys) ja täynnä koiria, joten tunnelma oli mielyttävä eikä pienestä haukahduksesta ollut ainakaan haittaa. Tuomari oli erittäin mielyttävä, vaikkakin tiukan oloinen, hän perusteli omistajalle aina kakkoset ja kertoi myös mikä hyvissä koirissa eritoten mielytti silmää.Jännitys oli kyllä aika kamala ennen gööttikehää, kun edelliset mäyräkoirat saivat lähes järjestäen kakkosta pieni kylmähiki nousi jo pintaan ja aloin hermostuneena näpyttelemään Hallalle teksiviestjä...! Tuomari tykästyi Klaaraan valtavasti ja Casperkin oli hänestä komea ja raamikas. Klaara taas sievä ja energinen ja kaikin puoli ihastuttava. Niinku onkin :o) Etenkin silloin kun pitää suunsa supussa :D

Kehän jälkeen olisi tietenkin pitänyt poksauttaa kuohuviinipullo, mutta eihän meillä sellaista ollut.. Ja kun näyttelystä päästiin "kotiin" oli kaupat jo kiinni.. Ja koska kaupat sunnuntaisin kiinni, jäi myös matkamuistot ostamatta...

Kiitokset Äiskälle matkaseurasta, Kummitädille matkalaisten kestitsemisestä ja lepohetkestä sekä Hallalle Klaarasta ja Casperin lainasta + tietty kaikista neuvoista ja kannustuksesta! Ja Iso Kiitos Maikulle kaikista käytännön neuvoista, mitä ilman tätä(kään) reissua ei varmasti olisi tehty!!! 

Matka sujui ilman kommelluksia. Niitä kuuluisia porojakaan ei juuri näkynyt, enkä saanut niistä ainuttakaan kuvaa!! Mihin tästä saa valittaa?!? Koko matkana 1 seisova poro ja kolme hämärässä jolkottavaa... Kunhan saan itseni kunnolla hereille (onneksi tämä päivä vielä lomaa) pistän kuvia ja tarkempaa juttua tulemaan.

1488616.jpg

1488611.jpg

1488618.jpg

1488619.jpg

1488613.jpg

1488622.jpg

1488621.jpg

1488624.jpg

1488627.jpg

1488626.jpg

1488628.jpg

Lisää kuvia sitten myöhemmin, nyt mennään agilitytreeneihin!