Eilen lenkkeiltiin työkaverin kanssa Vantaan joella ja Taiskilla, kun minä hölmö jätin taas avaimet kotiin. Onneksi oli molemmilla kunnon varusteet, vaikka alunperin lenkin piti olla puolta lyhyempi :o) Katuttiin tai kostuttiin meinaan ihan mukavasti... Lenkin jälkeen saatiin Suvilta vara-avain ja päästiin lähtemään Hallalle kyläilemään katselemaan ja kuuntelemaan gööttejä. Työkaverini olisi nimittäin kiinnostunut omasta treenikaverista ja gööttihän olisi mitä mainioin. Äffä päässee jopa joksikin päiväksi hoitoon hänelle niin että tutustuvat rotuun ihan kunnolla :o) Ja hoito vieraassa paikassahan tekisi Ipanalla oikein hyvää. Katsotaan kuin käy!
 
Äffä ilmoittautui perustottislyhytkurssille ja Klaarankin tekis mieli kouluun. Katsotaan mitä keksin sen päänmenoksi. Freijan kurssi on samalla kuin syksyinen pentukurssi, josta en oikein pitänyt joten odotukset koulutuksen tasoon ei ole ihan huipussaan -toisaalta kaikki toimiminen kentällä kahdestaan Äffän kanssa on hyväksi, joten sillä mielellä mennään ihmettelemään sitten maaliskuussa.
 
Oma polvi on taas kipiänä, joten talleilu ja lenkit (eilistä lukuunottamatta) on nyt vähän hankalia. Huomenna olisi tarkoitus päästä hevosen selkään, mutta katsotaan kuin meikäläisen käy. Sunnuntaina mennäänkin varmaan mökille (matkan varrella olisi sopivasti mätsäri Mäntsälässä) kun maanantai ja tiistai on talvilomaa. Mökillä pitäisi olla jopa lunta, joten toivottavasti lumikuvia tiedossa!