Eli aamulla ulos mennessä totesin ikävän yllärin. Klaara ontuu vasenta etujalkaa. Vielä iltalenkillä Klare liikkui puhtaasti -tai ainakaan ei ontunut ja yöunien jälkeen olikin sitten jalka ihan kipeä. Ei kiva! Reppana ei juuri painoa jalalle pistä. Tassusta ei tunnu eikä näy löytyvän mitään poikkevaa. Lämpö on normaali ja mitään erityistä aristamista ei painellessa tunnu. Tämä päivä lepoa ja huomenna  tai tiistaina lääkäriin jos ei muutosta tapahdu. Tai jos muutos pahempaan. Hemmetti sentään!

Eilen tehtiin kiva lenkki vanhankaupunginlahen ympäri (remmissä, joten ei siinäkään juuri voinut loukkaanuta) ja ihmeteltiin kovasti kuohuvaa koskea ja korkealla olevaa Vantaan jokea. Ja mennessä taas Annalan hevosia. Nyt musta poni ei saanut kuin yhden haukahduksen. Ehkäpä Klaarakin vielä oppii pitämään mölyt mahassa hevosia kohdatessa... Eipä sitten tänään lenkkeilläkään ja harjoitella kohtaamista uudestaan vaikka niin suunnittelin vastaavaa lenkkiä. Hö!

Ja pentusten puolivuotispäivä meni ohi... Paljon Onnea A-pennut! Aika taas mennyt kamalaa vauthia, ihan uskomatonta, että pojat ovat jo isoja, reippaita ja osaavia nuoriamiehiä, eikä mitään pikkupalleroita!