Aloitetaan muusta Kieli ulkona

Ensi viikonlopun Tanskan reissu alkaa olla paketissa. Kaikki numerolaput ovat tulleet ja matkat ja hotellit maksettu. Ei muuta kun reissuun siis. Tosin menestystä ei välttämättä tule ainakaan rally-tokokisassa, mutta lomallehan me mennäänkin. Rallyssakin numerot nääs peräkkäin, vielä ei ole tullut vastausta että oikeestiko mä starttaan perätysten. Ei oikein saa toista lämmiteltyä si (Klaaraa, joten se roikkuu lahkeessa tai haukkuu -tai si mä komennan liian rajusti ja saadaan hylky..) Yllättynyt Mutta innolla odottelen reissuun pääsyä. Tostaina siis starttaamme kohti Turkua, Tukholmaa ja lopulta Tanskaa Hymy!

Vincettaa olen käynyt liikuttamassa kanssa ja alkaa vähitellen tatsi löytyä kentällä työskentelyyn ja hevonen taipua myös vasemmalle. Silleen kunnolla. Jee. Lisäks ollaan treenattu pöytää. Nyt kun otan mustekalan ja pöydän esiin ne Äffärä villiintyy ja kiipeäis itse pöydälle :D Vieä se lääppimisosuus on harjoituksen alla, mutta itse pöytä (ainakin tuo tuttu) alkaa olla kondiksessa! Kivaa kivaa, tais kannattaa satsata. Vähän ollaan treenailtu myös rally-tokoa niin että Tanskassa ei tarttis ihan hävetä. Vaik kyllähän Klaara osaa istua ja mennä maahan ja pysyäkin siinä kun kierrän ympäri -jos sitä huvittaa.. Se ei taida juuri treenillä parantua... Treenit meinaan sujuu täl hetkel loistavasti! Myös Freijalla!

Sitten eiliseen. Suomen kesä on lämmin ja silleen... Salon näyttelyssä n 8 astetta lämmintä (sentään plussaa eikä vesisadetta), onneksi säätila oli tiedossa ja vaatteet sen mukaiset! Freija oli oudon letkeä ja rento. Suorastaan löysä ja olikin sylissä istumassa melkein koko odottelun. Käytiin välillä kävelemässä mutta ei innostunut oikein mistään, Mustekalakin sai aikaan vaan lyhyen innostuken. En tiedä si onko juoksu alkamassa vai mikä neitiä väskätti niin kovasti. Kehässä saatiin eri jotenkin yhtä vaisulla arvostelulla kun oli esiintyminenkin Nauruoikeat mittasuhteet, hyvä vahvuusaste. Oikealinjainen pää. Hyvä kaula, sekä rungon volyymi. Hyvä hännän kiinnitys, tasapainoiset kulmaukset, hyvä raajojen luusto. Oikeantyyppinen karvapeite ja käyttäytyminen. Pöydällä oli vielä matelua vaikka ollaankin sitä harjoiteltu -seisoi sentään koko ajan. Treeniä vielä lisää ja pitää ny si kaivaa näyttelykalenteri taas esiin. Erkkariin ny kai ainaskin. Ja kun Petrus on tulossa Mäntyharjulle, niin kai sitten mekin Hymy Katsellaan. Nyt pitää vaan Klaaran si voittaa Freija Tanskassa ettei pääse itku sen takia että Äffärä sais "KLaaran sertin", kun Äffä ei nyt sillä siellä mitään tee kun ei ehtinyt valioitua ennen reissua. Freija siis toivoo yhtä cacibia ja hyväksyttyä tulosta rallysta. Siinä sitä toivetta riittääkin...!

Eilen illalla Eppujen keikalla Porvoossa hiukka viileässä säässä. Onneksi tunnelma oli lämmin ja seura hyvää :o) Kotioajellessa mittari näyti parhaillaan +2 astetta joten ei ihme että kitaristit joutuivat alkuun vähän lämmittelemään sormia!