Eilen illalla pääsi Hööksin agilityharjoitteet käyttöön. Oli sairaan hauskaa ja Klarenzo aivan tohkeissaan. Tehtiin alkuun 4 estettä ja rengas ja lopuksi harjoiteltiin tötsäkeppipujottelua. Sairaan hyvin meni kaikki. Esteen edessä harjoiteltiin paikallamakuutakin ja Klare malttoi hienosti pötkötellä. Vähän se on taitava. Hää hyppäs kaik siin järjestyksessä ku pyysin ja renkaankin tosta noin vain. Mut ne onki kaikki vanhaa tuttua juttua -tosin varmaan puoleen vuoteen ei oo ainuttakaan estettä taasen nähnytkään...Lopuksi mentiin keppejä ja sen Klaara on kyllä nyt oppinut viime kesänä. Ei varsinaisesti osaa hakea niitä, mutta kun kuljen vieressä ja rytmitän niin hienosti menee.

Freijakin sai kokeilla paria aitaa ja rengasta. Kotona se on kävellyt renkaan läpi ja nyt sai sitten hypätä. Hyvin meni, niinkoi aidatkin. Tajusi heti että niistä on tarkoitus mennä yli eikä ali (oli kyllä matalatkin) eikä myöskään jäädä eteen pällistelmään. Vähän se on etevä. Ei menty paljoa ku tarkoitus olisi kohta päästä Hallan oppiin :o En sitten pilaa sitä etukäteen ;o) Suvi treenaili myös Herttaa ja Almaa ja nekin meni yllättävän vaudikkaasti. Vissiin kaikkien piskien mielestä ihana päästä vähän tekemään jotain eikä vaan möllöttää.

Tänään harjoiteltiin pöytää. Suvi ystävällisesti lainasi trimmipöytää itselleen ja samalla Freijan harkkaa varten. Oltiin meidän pihalla ja Freija yllätti ihan täysin. Se oli ihan rela! Kyllähän se pihapöydillä on ollut nyt jo jonkin aikaa relasti, mutta toi oli kuitnkin vähän pienempi pöytä ja silti vaan olla möllötti (ja söi nakkeja :D). Vähän kivaa. Ehditään vielä ennen palautusta treenaamaan toisenkin kerrankin joten ehkä Äffästäkin vielä pöytäkoira saadaan. Sairaan hieno ilma tänään, täytyy lähteä uudestaan ulos nauttimaan!