Pennu oli tänään ekaa kertaa agilityhallissa, mutta hää oli ihan kun kotonaan, vaikka peltikatto rymisi sateessa vaik kuin! Muutenkaan hää ei juuri myrskystä välitä -vaik tuuli vie toisen melkein mukanaan, Freija vain haistelee. Klaara pääsi sitten harjoittelemaan vähän keppejä ja eteen menoa, paikalla pysymistä ja välistä vetoa (jossa mä oon ihan käsi). Kivaa oli. Treenien jälkeen levähdettiin vähän ja lähdettiin sitten moikkaamaan Nikkeä. Freija käy vaan suukottelemassa Niksua -ei vielä uskalla repiä sitä tukasta niinko Klaaraa.

Torstaina mennäänki sit ehkä jo aamusta Porvooseen talovahdiksi :o) Äffä näkee sitten heppoja! Jänskää. Ja kiva päästä ratsastamaan, saa nähdä onko sunnuntain opit vielä muistissa, kun kukaan ei ole komentamassa. Ainakin kroppa oli sopivan kipeä viime kerran jälkeen.

Eilen illalla sain muuten nokkosen piston peukaloon ja nimettömään. Ovat kipeät edelleen vuorokautta myöhemmin. Ja siis oikeasti kosketusarka ja "tikustava" niinkuin jos on muutunut vaik jalka kun on istunut sen päällä. Tosi omituista!

Ja loppuun päivän parhaat uutiset: Freija suorastaan vetää ulkoota rappukäytävään!! Ja myös Maamolan rappukäytävään meni epäröimättä! Vähän hienoo. Nyt vaan kun saa vielä lapsen kotoota ulos yhtä innolla ;o)