603462.jpg

Ja kyllä maalla on mukavaa!

Nikke tosin ei meinannut aamulla jäädä tänne, olisi tahtonut kovasti töihin mukaan, mutta sain lopulta sen  kiinni ja takaisin sisälle... Mokamakin moukka välillä! Olipa lystiä aamulla ennen töihin lähtöä käydä koirien kanssa lenkki aamukasteisilla pellon laitamilla. Sen jälkeen syötiin aamupalat ja ei muuta kun talliin ruokkimaan kissat ja hevoset. Tai hevoset nyt on pihatossa, mutta kuitenkin. Ihana hörinä oli vastassa kun vein Prixi-vadit ja heinät.

Sohvi oli taas mielettömän hyvä, siltä varmaan voisi alkaa vaatio jo vähän pidempi kestoista peräänantoa käynnissä, nyt olen palkannut sen jo lyhyestä pätkästä pitkille ohjille. Voltti kahdeksikoilla hää taipuu hienosti ja pysyy oikeassa muodossa tahdikkaassa käynnissä. Ravissa nyt ei vielä voi puhuakaan peräänannosta, mutta isooon ympyrän ravaa jo eteen alas -muodossa suht tahdikkaasti. Vähäks kivaa. Ja siis tämän teki jo toki ennen kuin minä selkään kiipesin, etten niinkun kunniaa siltä osin meinaan ottaa :-)

Nyt kun katselen työhuoneen ikkunasta on hevoset vihreällä ikkunan alla. Vähän ihanaa sekin! Klaarakin alkaa vähitellen tottumaan hevosiin -tänään otettiin aurinkoa pihalla niin että hevoset laidunsivat viiden metrin päässä ja ihan suu supussa oli neito. Kivaa. Vapaanahan sitä ei uskalla vielä pitää hevosten lähellä kun ryntää kuitenkin haukkumaan, tai jos minä menen niiden lähelle. Nikkehän pärjäisi muuten hienosti mutta kun Veikko ei ole niin ihastunut vuohisnäykkääjään. Eikä kyllä Sohvikaan. Kissat löytyivät iltapala-aikaan eilen tallista, josten koko lauma on koossa. Toivottavasti näyttäytyvät tänäänkin.

603452.jpg

603455.jpg

603457.jpg

603459.jpg

603464.jpg