Selvittiin Klaaran kanssa taas Ulkomailta takaisin kotio. Käytiin siis Västeråsissa kv-näyttelyssä yrittämässä Sertiä ja Cacibia. Klaaran hieno sarja pn-sijoituksissa jatkui -tälä kertaa pn4, mutta ruusukkeet jäivät ruotsalaisille. Joten uudelle reissulle vielä pääsee :) Oli taas mukavaa ja sää suosi vähän liikaakin viikonloppuna. Lauantaina poninäyttelyssä (siel Turus) sai kivat ruskeutsraidat topista selkään, onneksi ei sentään palanut... Sunnuntaina oli sitten naaman ja käsivarsien vuoro. Itse istuttiin auringossa, kun Klaara loikoili aurinkovarjon alla :o) Näyttelypaikka oli mukava, mutta sen verran täynnä että oli hankala löytää vapaata varjoa -etenkään kehän läheltä.

Veljen perheen päivä meni mukavasti Junibackenissa ja Grönalundissa. Kivaa oli niilläkin! Kaiken kaikkiaan mukava reissu taas! Ja tuntuu että matkalla olisi ollut pidempäänkin kuin kaksi vuorokautta kun niin paljon oli kaikkea ohjelmaa. Taijan poni ei aivan pärjännyt poninäyttelyssä (on malliltaan enempi juokija kuin näyttelyponi), mutta sunnuntain poniraveissa Aatu oli upeasti komas ekassa startissaan! Onnea Taija ja kuski & valmentaja Pirita!

Freijan hoito Suvilla oli mennyt hienosti. Hertta ja Alma ei vissiin niiiin innoissaan olleet leikkimässä, mutta Suvi sitten viihdytti lasta senkin edestä :) Olivat käyneet Taiskilla ja nähneet koirakavereita (ihan vieraitakin) ja hienosti oli mennyt kohtaamiset. Hieno harjoitus Freijalle päästä "vieraaseen" paikkaan hoitoon. Kiitos Suvi!  Tänään onkin sitten rokotuspäivä :o) Mennään oikein urakalla lääkäriin, saas nähdä palkonko Freija on viikossa kasvanut! Kuvia reissusta ja Äffän hoitopäivistä tullee illalla.