Eilen oltiin taas lenkillä Haltialassa Hallan ja koirien kanssa. Kivaa oli, vältyttiin sateeltakin. Minä tosin liukastuin kumisaappaissani hieman mutaisella pellolla hyvin lahjakkaasti. Naaman mutakuorrutus oli ehkä 3 cm päässä, mutta selvisin kuin selvisinkin vain polvien ja hihansuiden likaantumisella... :o) Onneksi se olin minä eikä Halla jolla kamera mukana. Kuvia reissusta tulee iltapäivällä näkyviin. Sonja ja Freija on löytäneet toisensa leikkien suhteen. Niil oli aika hauksaa juoksu-painileikeissä. Freija ei enää arastele gööttien rajumpiakaan leikkejä. Iso tyttö jo! Hienosti se kyllä jaksaa pitkätkin lenkit. Jostain oli tarrautunut punkkipunkeroinen korvantaakse, ja se piti mennä Pialle otattamaan pois. Punkki oli niiin pieni että en saanut tarttumaan pihteihin sinä aikana kun Äffä oli nätisti... Sit se alko jo hermostumaan, joten jätettiin suosiolla poisto illaksi.

Olin eilen ekaa kertaa rytmilatino tunnilla ja oli kyllä sairaan kivaa! Vaikka askeleet menikin välillä vääriin suuntiin niin hymyssä suin oltiin ja lopulta taidettiin kaikki mennä samaan suuntaankin! Tunnista jäi kyllä tosi hyvä ja energinen fiilis vaikka hikeä pukkaskin :o) Koiratkin pääsivät vielä illalla tunnin lenkille!

Aatos tulee tänään iltahoitoon ja huomenna tai perjantaina olisi tarkoitus päästä taas ratsastamaan. Kivaa! Ja viikonloppuna olisi Freijalla vuorossa eka mätsäri. Pääsis treenaamaan "tositilanteeseen".

879220.jpg

879228.jpg

879227.jpg

879230.jpg

879233.jpg

879231.jpg

879224.jpg