Oltiin eilen reenaamassa. Mukana oli kilpailun ulkopuolisena Casper, ja joukkueesta Klaara, Venka ja Sonja. Sateisesta säästä huolimatta oli sairaan hauskaa. Pia meni ensin Venkan kanssa. Venkalla kesti aikansa että tajusi vieheen -juoksivat yhdessä noin puoleenväliin ja sit se läks. Hienosti meni siis! Sitten oli vuorossa Annaleena ja Casper. Casper läks aikas kovaa! Meni tosi hienosti ja aika jotain 8,20 sekuntia -matkana siis 80 metriä. Harmi etti Mr Casper osallistu tämän vuoden kilpailuun.. Ensi vuonna si isolla porukalla! Casperin jälkeen kokeiltiin Klaaran kanssa. Hänt ei kiinnostanut viehe ollenkaan. Jouduin siis juksemaan neidin vierellä koko matkan. Kilpailun taktiikka siis ratkesti siinä -mää huudan sitä maalissa...! Lopuksi oli vielä Sonja ja Annaleena ja taas tuli onnistunut suoritus. Sonjakin juoksi oikeesti vieheen perässä ja aikana reilu 10 sekuntia. Sonja saa olla meidän ankkuri :D

Meidän joukkue juoksee joskus puoli kolmen jälkeen (varmaan reilusti), joten jos liikutte Hyinkäällä päin niin tervetuloa kannustamaan!

Aloitin viikon kesäloman eilen. Aikas kivaa. Vkl ollaan vielä kaupungissa, lenkkeilyä, siivoilua, roturace ja sunnuntaina hevostelua. Si maanantain lähdetäänkin varmaan mökkeilemään. Mukavaa. Aurinkokin paistaa taasen!