Tämä ilta oli pyhitetty Freijan harjoitteluun mätsärissä. Mentiin Suvin ja Suvin Cairnien kanssa tukemaan hyvää asiaa ja samalla treenaamaan koiria. Tässä mätsärissä koirat arvostellaan roturyhmittäin ja oikeilla ulkomuototuomareilla.

Paikalla oli ainakin viisi gööttiä, joista Hilma-göötin kanssa teimme eniten tuttavuutta ja Neaa ja Emmaa toki moikattiin myös.

 

Ensin vuorossa oli Hilma, jonka tuomari unohti tutkia pöydällä.. Mikä harmitus, kun juuri sitä harjoitusta olisi Hilmakin halunnut! Hilman oli tyytyminen siniseen nauhaan ja pentusinisissäkään ei tullut menestystä. Hö. Mutta oli eri-kiva nähdä ja jutella!

1249585116_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Freijaa ennen yksi göötti sai jo punaisen nauhan aikuisten sarjassa ja niin taisi saada kaikki muutkin aikuiset göötit, Freija mukaan lukien! Olipa mukavaa :o) Oltiin sitten kaikki perätysten punaisten kisassa ja tuomari valitsi (oi, mitkä reisilihakset Freijan" )neljän sakkiin gööteistä ja lopulta punaisten viitos-ryhmän kolmanneksi. Pöytätreeni parikisaosiossa meni oikeastaan paremmin kun osasin odottaa. Freija jopa taisi antaa suukon tuomarille päätä katsoessa ja etupään kopelointi meni aivan ominjaloin seisten. Muutenkaan en pitänyt siitä kiinni muuta kun kaulanalta. Vain takapäänkopeloinnin aikana jalat oli vähän spaghettia. Hienoo! Voi kun sama vire jatkuisi! Tuomari tosiaan kehui reisilihaksia aivan maastataivaisiin ja kai se sitten tykkäsi siitä muutoinkin.

1249585481_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Huomenna onkin vikatyöpäivä ennen parin viikon lomaa. Lomaillaan mökkitunnelmissa välillä kaupungissa tallilla käyden :D