Aamuvarhainen herätys sai hetken jos toisen miettimään harrastuksen järkevyyttä. Etenkin kun moottoritiekin oli auraamati ja keli aikasmoisen kamala -vaikka mikäs minulla takapenkillä ollessa, kun Halla ajoi. Juoksuset Klaara ja Freija oli Kipinän kanssa takaosassa ja Rölli-veikka joutui sitten etupenkin jalkatilaan matkanajaksi. Eipä tainnut kukaan arvata säätä kirotessa millainen menestys Konnonkotoon tulikaan! SuperHyper onnittelut vieä Freijan veikka Röllille, joka oli VSP ja sai sertin sekä Freijan sisko Tidalle joka oli ROP (eka näyttely ikuna) ja sai siis myös sertin! Vähän oli mukavaa! Konnunkodon kasvattajaryhmä oli vieä ROP-kasvattajaryhmä, joten jättipotti Hallalle!

Freija esiintyi huomattavasti reippaamin kun aiemmin ja se seisominenkin onnistui kehässä :o) Tällä kertaa saimme EH:n ja sijoitumme junnunartuissa toiseksi heti Tildan jälkeen! Valioluokassa Klaara tuli toiseksi (ERI) heti Elsa-tätipuolen (Konnunkodon Buffy) jälkeen ja oli myös PN-4! Kasvattajaryhmässä esiintyi hienot junnut Tilda ja Rölli sekä valionartut Klaara ja Elsa (PN-3), Freija sai tyytyä seuraamaan tätä osuutta kehänlaidalta.

Oli tosi kiva nähdä Maikkua, vaikka jutella ei ny si niiin pal ehdittykkään. Onneksi on puhelimeet ja sähköpostit :o)

Tässä tyttöjen mukavat arvostelut:

Freija:

9 kk Hyvin lupaava juniori. Hyvässä kunnossa. Hyvä ryhtinen. Mittasuhteiltaan ja sukupuolileimaltaan miellyttävä. Hyvin kaunis pää ja ilme, vielä hieman otsaryppyjä. Hyvä purenta. Kaunis kaula ja ylälinja seistessä.Riittävä raajaluusto. Liian suora etuosa.  Hyvä karvanlaatu, pohjavilla puuttuu. Liikkuessa kovin takakorkea, saa tiivistyä liikkeiltään.

 

Klarenzo:

 

4 v. Miellyttävä, hyvärunkoinen ryhdikäs narttu, jolla sopusuhtainen raajaluusto. Kaunis pää ja ilme. Hyvä purenta. Riittävä otsapenger ja raajaluusto. Hyvä, vahva, takaosa, liian pysty etuosa. Hyvä karvanlaatu ja väritys. Liikkuu reippaasti oikealla ryhdillä. Hieman jäykästi edestakaisin. Riittävä askelpituus. Mukava luonne.