Tänään oltiin töiden jälkeen vesisateessa lenkillä Sotungissa. Annaleena oli superkiltti ja lähti seuraksi vaikkei oo vielä ees penikka talossa, eikä Verneri hoidossa! Yksin olisi varmasti jäänyt moinen lenkki tekemättä. Joten kiitos seurasta! Vaikka sateesa oli sinänsä tylsää niin lenkin kruunasi pois lähtiessä nähdyt valkohäntäpeurat. Kauniita olivatten, onneksi ei metsässä törmätty niin että olisi koirat lähteneet perään :o

Klaarakin innostui riehaantumaan Freijan kanssa ja tuli kunnon hepuleita ja kumoon juoksuja. Tytöillä tuntui olevan oikein hauskaa vaikka märkää olikin :o Sain nääs vaihtaa vaatteet ihan alkkareita myöden! Jätin fiksusti sadenpuvun kotiin kun lähtiessä vaan ripsi... Niinpä sadettakestävä takki ei aivan ollut riittävä vaatetus.

Klaaran ilmoittautuminen edelleen harkinassa. Rallytokoon siis... Pari päivää vielä aikaa pohtia. Eilen tutustuttiin muuten Taiskilla hirmu mukavaan mustaan labradorinnoutajaurokseen jonka kanssa Klaara alkoi tietty flirttailla. Freijakin lopetti meuhkaamisen aika pian ja uskaltautui tutustumaan. Vaik sithän se haukkuminen vasta alkoi kun möntti kaveri vaan seiso eikä liikkunut vaik teki mitä syöksyjä ja muita leikkiyrityksiä :o Lopulta lapukka otti pari laukka-askelta ja johan Freija läksi. Rinnttä ylös-alas häntä tötteröllä varmasti ainakin kymmenen kertaa :D Ihan kaheli koko nuori nainen!