Selvittiin kotio reissusta! Kaikki meni loistavasti ilman suurempia kommeluksia. Netistä varaamamme majapaikka oli parempi kuin kuvittelimme ja ihmiset ystävällisiä + aamiainen maittava. Lisäksi he neuvoimat meidät lauantai-iltana paikalliseen ravinteliin syömään. Annokset oli maittavat ja laskun loppusumma viineineeen naurettavan edullinen. Lisäksi paikalla oli live musiikkia ja synttärijuhlat, joten pääsimme tanssimaankin! Tosi mukava ilta paikallisten juhlissa :-) Automatka Pärnusta Tallinnaan oli kyllä aika hurja. Välillä tuntui että autoilijat odottivat koska joku tulee vastaan, ja lähti sitten ohittamaan! Aivan sairasta. Muutama kerta väistettiin vähän pientareen puolellekin!

Itse näyttely oli aikataulussa jäljessä, joten vaikka saamuimme erittäin pienen paikoitusalueen omaavalle "stadionille" vasta puolen päivän jälkeen, saimme odotella omaa vuoroa melkoisen kauan. No, mikäs siinä auringossa (aurinkovarjokin mukana) odotellessa paikallisten ihaillessa rotua! Pääsimme moneen kotialbumiin ihmisten ottaessa kuvia Klaarasta. Monet tulivat oikein juttelemaan ja kyselemään joko että mikä ihemeen rotu tämä on ja toisaalta ne jotka tunsivat rodun tulivat vain ihailemaan ja rapsuttamaan sekä juttelemaan. Klaara oli ainoa göötti kehässä, ja sai cacibin, sertin ja Rop-ruusukkeen tullen Eestin valioksi. Enää puuttuu sitten yksi Cacib niin Klarenzosta saadaan inttivalio. Kivaa! Ryhmäkehään palasimme pienen shoppailutauon jälkeen, mutta siinä ei tuomari meitä enää huomioinut. Mutta olipahan hauska kokemus sekin -vaikka jotkut paikalliset kyllä juttelivat että mikä ihmeen koira tuo on meidän välissä ja ei varmaan kuulu edes koko ryhmään... Mistä lie siihen ilmestyttiin!

Tänään ennen Tallinnaan lähtöä käytiin Pärnun kuuluisilla hiekkarannoilla uudemman kerran ja ajan kanssa. Klaara oli ihan intona niinkuin kyllä minä ja Piakin! Ihana ranta kerta kaikkiaan! Pehmeää hiekkaa ja avaraa maisemaan sekä todella lievästi syvenevä ranta! Klaara kävi ihan uimassa ja itse kahlailimme ja upotimme varpaat kuumaan hiekkaan :o)

Lisään sitten vielä uusiakuvia, kunhan saan Pialta sen kuvat.

703749.jpg

703750.jpg

703751.jpg

703753.jpg

703754.jpg

703755.jpg

703756.jpg

703760.jpg