Ensimmäinen lomaviikko päättyi hirrrrmu mukavaan Maikulla käyntiin. Sateinen viikko (mutta ei se ole haitannut, kiva kuunnella ropinaa ja lukea kirjoja ja ny kattoa noita olympialaisiakin) takana, mutta Maikulla paistoi aurinko. Jätin tytöt mökille tarkoituksella niin saatiin rauhassa touhuta tallilla ennen koirien kuvaamisia ja palkintojen ihmettelemisiä :o) Olipa hauska kun oli kerrankin aikaa, yleensä ku treffataan vaan pikapikaa näyttelyssä, jossa kuitenkin aina kaikkea säätämistä.

Ensin Maikku esitteli tallin hevoset (ihania kaik :o) Olin hevosten mielestä varmaan oikea riesa kun kutittelin kaikkia turvasta ja tein kaikkea muuta tosi ammattimaista! Noo, Lefa ainakin tykkäs. Kai... Lefa pääsi oikein käytävälle harjaukseen ja si Maikku punttaskin mut selkään (ja melkein yli toiselle puolelle, housut oli him-pan verran liukkaat!) ja niin lähdettiin käyskentelemään Teivon tallien ympäri :o) Vähänkö oli kivaa! Lefa olis just passelin kokoinen ja nätti ku karamelli (vai voiks orista sanoa noin? Jos sille tulee kriisi?) ja selkäkin erimukava istua! Lopulta uskalsin liukkaista housuista huolimatta ottaa lyhyen ravipätkän! Ja hään ravi on i-ha-na! Vaik tietty matkaolikin lyhyt, mutta liukkailla housuillakaan ei ollu mitään hankaluutta pysyä kyydissä! Mä olin aivan myyty! Olisin mä kyllä voinu pakata auton takakonttiin pari muutakin heppaa. Ja kuvien perusteella voisin mennä etsimään paria varsaa ja kaapata nekin :o) Mutta mihin mä ne si pistäisin..?

1813367.jpg

1813370.jpg

1813386.jpg

Talleilun jälkeen ajettiin Maikulle kylään ja katsottiin ihania (hmm, kaikki on näköjään ny ihanaa :o)) valokuvia koirista ja hevosista ja hienoja palkintojakin pääsin ihailemaan. Ja juteltiin tietty siinä samalla kanssa, ei sentään ihan tuppisuuna vaan ihailtu vaik kyl välillä meni melekin sanattomaks ku hevosetki oli niiiin nättejä! Ennen lähtöä pidettiin sitten Elsan ja Pipsan kuvaussessio kanssa. Täydennän kohta muutamalla kuvalla tallilta ja Elsasta ja Pipsasta. Mökkikuvia taidan laittaa omaan kohtaan si vielä myöhemmin, niin ei mene sekaisin :o)

1813402.jpg

1813409.jpg

Kiitokset vielä Maikku! Ja Lefa ja tytöt!