512711.jpg

504318.jpg

Reissusta palattu terveenä ja järjissään :-) Kuinkas näin pääsikin käymään, että ilmeisesti meille ei sattunut siellä mitään ihmeellistä...? Koirat käyttäytyivät hienosti lähes koko matkan ajan, hyttiäkään ei tuhottu ja tuliaiseen suhtauduttiin hieosti. Tämä "paketti" ei kylläkään tullut meille kummallekaan asumaan-oltiin vain kuriireina... Ihanasta Lyylistä voinee jossain vaiheessa lukea lisää Konnunkodon kotisivuilta.

504315.jpg

Tätä reipasta penikkaa kaitsaessa alkoi omakin pentukuume nostaa taas päätään...

Yleensä reissuissa aina kuitenkin JOTAIN tapahtuu, joten kummalista miten reissu menikin nyt matkana ihan nappiin -vaikka se reissun kruunu jäikin uupumaan. Klaara oli PN-3 ja avoimen luokan kakkonen, saaliina vara-cacib ruusuke ja hieno pokaali, mutta ei siis ihan sitä mistä haaveili! Hieno matka kuitenkin ja ei se kehässä olo loppujen lopuksi sen kummempaa ollut maailmallakaan :-) Klare sai paljon uusia ihailijoitakin ja kaikkea. Vieläkun itsekin uskaltaisi suuta avata ruottiksi -ei jäisi kommentointi ihan vain Klaaran harteille! Hallan kamerassa on varsinainen poseerauskuva, joten tässä ensi hätään Klaara ja pokaali + ruusuke. Tässä vielä lisättynä Klaaran arvostelu: Feminin tik m bra proportioner. Trevligt huvud och uttryck. Korrekt bett. Bra hals o överlinje. Tillr. vinklar fram. Bra bröstkorg.  Goda vinklar bak. Rör sig mkt spänstigt och harmoniskt. Utm. päls. Välvisad.

504322.jpg

Kiitos Hallalle ja Casperille sekä Lyylille mukavasta matkaseurasta! Ei muuta, kun kohti uusia seikkailuja vielä hiukka paremmalla onnella! Matkailu avartaa ja Tukholmassa oli yllättävän helppo ajella -yksisuuntaiset kadut sentään ajettiin oikeaan suuntaan ja metsäänkään en ihan eksynyt lenkillä...