Viime viikko oli pientä matalalentoa päivästä toiseen. Kunnon treenejäkään ei ehditty ennen kuin lauantaiaamusta. Lenkkeilty on kyllä senkin edestä :o)

Perjantaina kävin kamapaajalla ja sain kiharat :) Vähän on vielä totuttelemista, mutta vaikuttas kivalta ja helpolta ratkaisulta. Lauantaina oli aamusta Riemun agilityvuoro, jossa oltiin taas yksin, kun Sissi-kaveri ei päässyt paikalle. Tehtiin lyhyttä hyppy-hyppy-putki-putki-hyppy rataa erilaisilla versioilla. Ekaa kertaa kahta putkea peräkkäin. Putkeen hää hakee kyllä hienosti ja edelleen on siitä kovin innoissaan! Harjoiteltiin pitkästä aikaa myös "välistä vetoa" ja tuntuu että nyt Riemu lukee mua paljon paremmin kun kuukausi-pari sitten kun kokeiltiin sitä edellisen kerran. Jee :o) Loppuun vielä vähän paikallaolo harjoitusta, ekaa kertaa makuulla. Ja jumankekka, se makasi siinä paikoillaan kun korjasin esteitä! Pitkää aikaa en uskaltanut kokeilla kun tuo makuu asia on ollut vaikea. Jee sillekin, nyt täytyy alkaa harjoitella sitä oikeesti. Sitten tehtiinkin rally-tokorata ja koekäytin sen Riemun kanssa + Riemu oli mallina VaU:n rally-tokokurssilaisille. Hienosti meni sekin. Takapäänkäyttöä pitää alkaa jossain vaiheessa treenaamaan, meinaa peppu painua maahan Riemulta tiukoissa käännöksissä tai sitten käännökset on kovin laajoja.

Treenien jälkeen olikin kova hoppu laittautumaan serkun häihin. Himpan oli hoppu, mutta ajoissa oltiin kirkossa :D Olipa ihanat häät ja ihana nähdä kaikkia sukulaisia, joita näkee aivan liian harvoin! Annaleena ystävällisesti käytti iltapäivällä koirat ulkona leikkimässa ja antoi sapuskaa niin saatiin aika rauhassa juhlia. Hetken kauemminkin olisi voinut vielä olla, mutta se että oli konta 03:20 oli ehkä riittävän myöhään kuitenkin :o)

Eilen sitten lyhyesti rally-tokoa gööteillä pihalla (oi, kun ne oli tohkeissaan, täytyy kyllä ottaa hallille mukaan!) ja Riemulla pihalla pari noutoa. Kerran karkasi lumikukkulalle leikkimään, mutta kun aika vihaisesti sille sanoin asiasta niin oli kyllä melko näyrää tyttöä sen jälkeen ja seuraava nouto suorastaan täydellinen. Siihen oli hyvä lopettaa :o)

Saara haki Taikakuonon Derekin, 8 viikkoisen gööttipennun Villähteeltä sunnuntaina, joten suvussa on uusi gööttisukupolvi kasvamassa :o) Varmaan Derekin kuvia ja juttuja tulee sitten joskus tännekin kun nuorta herraa treffataan :o)