Eckerön reissu oli taas mahtava :)

Mentiin freijan ja Riemun + Annaleenan, Vernerin ja Brin kanssa Ahvenmaalle jo perjantaian päivällä. Aamulaiva starttasi ysin pintaan Turusta ja hetken ihmeteltyämme päätettiin ottaa hytti ja tehtiin luxus-matka ilman höppäniä kyselijöitä. Tosin tää vaihtoehto tuli kalliiksi kun sitten saatiin kaikessa rauahssa käytyä tax freessä ja syömässä  :D Perjantai-iltana käytiin tutustumassa Duffy-labbikseen ja sen äitiin ja tyttäreen. Olipa tosi mukavia koiria ja ihmisiä :) Ilallla saunottiin ja meinattiin mennä yöuinnillekin jäätävään veteen, mutta meduusat pelotti meidät takaisin lämpimään mökkiin takkatulen loistoon.

Kahden aikaan yöllä saapui muu seurue, Halla, Maikku, Riikka ja Mira koirineen. Yhteensä mökissä ja reissussa meitä oli 13 koiraa (labbis, tolleri, bc ja 10 gööttiä) ja 6 ihmistä. Ja kivaa oli :)

lauantaina kierreltiin saarta ja käytiin agiliitämässä (Riemu meni kepit ekaa kertaa kokonaan ilman verkkoja!) ja Mira kävi jo Bitin kanssa näyttelyssäkin.

Sunnuntaina oli vuorossa varisnainen näyttelypäivä mökille. Ja hienosti meni, Veetu-tollerille ERI, kaikille gööteille ERI +SA (meidän mökki oli ainoa gööttiporukka, joten kaik saavutukset meidän mökkiin :D) ja Riemu-labbikselle aivan mahtavasti EH! Päivän kruunuksi Hallan Piitu oli RYP-1! ja Konnunkodon kasvisryhmä BIS-2 kasvattaja. Wooow!

Sunnuntai-iltana syötiin ja tehtiin lenkkiä ja odoteltiin laivaan pääsyä, illalla piti vielä mennä juhlistamaan menestystä, mutta vain minä ja Annaleena lopulta päästiin baariin asti. (päästiinkö mekään muuten baariin vai tehtiinkö vaan kierros...?)

Tässä linkki kuviin, kivaa oli, ensi vuonna taas uudestaan :)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150342419637801.369109.559507800&type=1&l=64eb09790c