Lisätty töisä palatessa seuraavaa...

Klaara todellakin tuntuu olevan parempi. Ja Aatos hiukka virkeä, kun ei eilen päässyt kunnolla lenkille. Herra ja Rouva olivat työpäivän aikana tyhjentäneet roskiksen. Enkä edes tiedä mitä kaikkea siellä oli, kun Saara asusteli täällä. Ainakin Avec-karkkeja ja (tyhjä?) metukkapaketti. Koirannami papereita ja roskia. Nyt niitä roskia ja paperisilppua on koko asunto täynnä. Tänne on myös oksennettu joka haiskahtaa mukavasti, Pissat sentään paperilla. Vettä oli kulunut kipollonen ja kun sen täytin niin joivat tyhjäksi... Eli jotain todella janottavaa siellä oli... Nyt on kaksi pallomahaa kotona -täytynee lähteä kävelyttämään uudestaan jos vaikka maha sitten toimisi kunnolla huolimatta erikoisesta ruokavaliosta. Voi Elämä!

Ja toinen lisäys. Petrus on sitten fiksu pentu jos ei mölinöitä oteta huomioon. Hän opettelee jo liikkeestä isumista ja maahanmenoa! Wau!

Saara toivottavasti jossain vaiheessa päivittää blogiaan Aatoksen osalta. Sen verran kuulin että lauantain Aatos oli viettänyt saaressa hommissa. Ja sunnuntaina sitten ekaa kertaa yksin pidempään kotona ilman Klaaraa. Hyvin oli mennyt vaikka ulinaa olikin lähtiessä kuulunut :(, mutta ainakin oli hiljaista ja tavarat ehjinä kun Saara palasi "kotiin" :D. Hieno homma.

Klaren selkä oli aamulla jo parempi (lienee lääkkeellä vaikutusta). Nyt sen tarvitsisi vain malttaa levätä vielä!