Eläinlääkäri soitteli viimein Aatoksen kontrollin tulokset ja suunnilleen samoissa luvuissa ollaan. Kiva homma. Ei ole sitten mitään dramaattista tapahtunut toistaiseksi. Saaralla meinasi tänään mennä poikiin hermot saaressa. Olivat postinhaku reissulla (veneellä toiseen saareen) päättäneet häippästä ja olla tulematta takaisin veneeseen.. Kivaa. Olivat lopulta onneksi tulleet ja päässeet takas kotisaareen. Juhannuksena Aatos oli varastanut grillistä kalaa ja tomaatteja. Fiksu piski... Eikä ees ollut vissiin polttanut kun samaa yrittää edelleen!

Freija on tosi viisas. On muutamalla ruokintakerralla oppinut että häkki=ruoka. Aloin siis antamaan ruoan häkissä, jotta häkki olisi mukava paikka. Nyt neiti nälkäinen menee häkkiin (ja ramppaa sieltä keittiöön ja takaisin) nälän yllättäessä! Tänään on satanut melkein joka ulkoilulla vähän, mutta ei taida Freija ollakaan mikään kermapeppu. Vesisade ei ole juuri menoa haitannut. Ainoastaan mun valokuvaamista... Näyttää siltä että vasta huomenna saa napattua seuraavat otokset!

Huomenna mennään Klaaran kanssa hakemaan passiin maininta matolääkätikyksestä niin päästään Pärnusta takaisin Suomeen. Toivottavasti säät suosisivat meitä ja hotelli (mikä ollaan maksettu jne) olisi olemassa -kerran varattu kampaamo aika epäonnistui kun se olikin remontissa.. Eikä meille ilmoitettu asiasta mitään... Sain tänään taas hulluuskohtauksen ja ilmoittauduin sinne Ruottiin taas kerran Klaaran kanssa. Jospa nyt kolmas kerta toden sanoisi.. Vaikka järkevä tietenkin olisi mennä johonkin vähän "helpompaan" (=pienempi koira määräiseen) sitä cacibia ja sertiä hakemaan :) Mutta markailu avartaa...