Tänään oli vuorossa kolmas kerta koulua. Yhden koirun namit tippui maahan ja Freija oli tietty innokkaana auttamassa keräämistä. No, kun namien "oma koira" tuli paikalle, oli Äffä heti pistämässä Manun ojennukseen... Siinä rytäkässä osui Freijan kulmurikin Manun kirsuun niin että tuli pieni haava. Kiva. Freija on tänään ollu niin kahelilla tuulella, että olisin melkein voinut antaa sen ensimmäiselle joka viattomasti kysyy "se on tosi söpö, mitä sanoisit jos veisin sen kotiini...?" Argh. Hillitöntä riehumista, puremista, Klaaran ja Aatoksen kiusaamista, lakanan repimistä, haukkukista yms... Juuri ennen kouluun lähtöä Kumpulassa (niin ja sisällä tietty -eihän ulkona aina riehuta, eihän?) riekkumisen jäljiltä se simahti. Joten koulupäivä meni vähän silmät puolitangossa tuota alkurähähdystä lukuunottamatta. Tänään harjoiteltiin lähinnä ohituksia. Hyvinhän ne noin harkkakentällä pelkän Freijulin kanssa sujuu, mutta auta armias kun kaverit tulee puskan takaa, etenkin jos Klaara on mukana niin pakkohan niitä on kommentoida! Freija ei enää arastele oikeastaan ketään kurssilaisista. Ja seuraavalle tunnille menijätkin se kävi moikkaamassa reippaasti.

Nyt se mokoma taas riehuu täysillä täällä sisällä. Voi Aatos ja Klare parkaa. Pistäisivät ojennukseen mokoman riiviön! Kohta pistän sen jäähylle...

Huomenna koulu jatkuu (vika kerta, olisin toivonut myös vieraiden ihmisten siedättämistä ja koskettelua, kun tuolla tuota populaa riittäisi!), josko Freija olisi vähän vähemmän känkkäränkkä tuulella. Vaikka hieno luoksetulo ja kontaksti sillä kllä tänään oli! Ja peukunkin näytti ihan oikein. Taito tyttö se on. Ja tänään lähti sen ensimmäinen näyttelyilmokin postiin. Pentunäyttelyynn olisi tarkoitus mennä harjoittelmaan. Ihan kivaa, kun en oikein tiedä onko Klarella koitoksia kuinka enää tänä vuonna. Ehkä reissu ruottiin ja voittajaan. Ja mahdollisesti tuonne eteläänkin. Pitää ny miettiä.