Kirpeä pakkasaamu oli mökillä! Ihanasti lehdet rapisivat jaloissa ja kuuraa oli nurmikot ja kukat tulvillaan!
Freija oli tänään toisessa näyttelyssään, tällä kertaa Lahdessa. Freijuli sai taas KP:n, mutta nyt jäi luokkana viimeiseksi eli kolmanneksi. Tyytyväisenä kuitenkin otimme KP:n vastaan. Tässä neitokaisen arvostelu, tuomarina Marianne Holm: Ihastuttava pentu. Erittäin hyvin kehittynyt. Hyvin narttumainen. Hyvä pää, ihana ilme, leikkaava purenta, hyvä kaula. Erinomainen runko. Hyvät kulmaukset. Oika hännänkiinnitys. Keskivahva luusto. Hyvä karvapeite. Liikkuu sivulta hyvin, takaa ulko kierteisesti.
Freijaa vähän jänskätti mennä parkkihalliin (joka yllätyksekseni olikin ihan aidosti lämmin!), mutta liikkui kuitenkin reippaasti koko ajan. Saatiin palkon uusia tuttavuuksia ja Äffä alkoi leikkimäänkin odotellessa. Käytiin välillä ulkona asioilla, ja toinen sisääntulo oli sitten täysin reipas ilman mitään epäröinnin ajatuksiakaan. Freija esiintyi mielestäni hienosti lukuunottamatta pöydällä lääppimistä, josta se yritti karata. Tätä vieraissa paikoissa pitää vielä paaaaljon treenata.

Nikke ja Klaara odottelivat mökillä näyttelyn ajan ja olivat olleet kiltisti. Niksu leikitti tyttöjä kun tultiin takaisin ja jo eilen illallakin. Vähän niillä oli kivaa :o) Nyt ollaan taas kotona ja Freija nukkuu sikeästi -rankkaa tuo kauniina oleminen!

Klaara on ihan kaljuna, joten se pääsi perjantaina pesuun jotta ne vihon viimeisetkin karvat kaikkoisivat ja uusi turkki pääsisi kasvussa vauhtiin.. Tässä tulos ja pari muutakin kuvaa.
1001795.jpg





1001801.jpg

1001799.jpg

1001805.jpg
1001797.jpg