Joka vuotinen miniloma ilman koiria alkaa taas tänä iltana. Ihana nähdä hevosia ja taitavaa ratsastusta pitkästä aikaa. Lisäksi on kaikki ihan Joulutunnelma (vaikka sää ei nyt ihan joulusuosikaan) Tukholmassa. Jee.

Freija pääsi jo aamulla Annaleenan, Oton ja Brien seuraan. Hää oli ekaa kertaa junassa (minä huono kasvattaja, toinen on yli 2-vuotias ja juna oli edelleen kokematta.. Sentään ratikalla ja bussilla on matkannut). Juna oli ollut aavistuksen jännittävä, mutta heti junasta pois päästyä oli häntä ollut taas iloisesti kippuralla. Ja suureksi yllätykseksi Annaleenan rapun kierreportaat välillä oli nyt sujuneet alaspäin ilman ongelmaa Brietä seuraten.. Klaaraa seuraten se jää sinne ylätasanteelle jänskättää. Äffä oli muutenkin ollut reipas ja tutustautunut uusiin ihmisiin ilman suurta numeroa. Jee Jee. Annaleena on ehkä huumannut sen, ku se nytkin muka nukkuu Brien kanssa :o)

Klaara pääsee Hallalle äidin ja isoäidin hellään huomaan iltapäivällä. Klare on ihan pennelin näköinen, kun karvanlähtö on vähän niinko vaiheessa... Onneksi ei ole ilmoitettu Tukholmaan eikä Messariin.. Kiitokset hoitajille jo etukäteen, toivottavasti meidän paatti ei juutu merelle seilailemaan ylimääräiseksi vuorokaudeksi, ainakaan menomatkalla niin nähdään näytöksetkin :D