Eilen oli taas Freijalla Rally-Toko päivä (koulupäivä niinkon mä aina sanon sille aamulla Hymy). Tällä kertaa saimme houkuteltua mukaan Annaleenan ja Brien (Brie on oikeasti Cimillan Sabina Sähäkkä). Annaleena tuli tutustumaan kyltteihin ja katsomaan millanen sali tää meidän treenipaikka on. Pelkkä katsominen si sai jäädä ku meidän ope pisti nekin töihin Kieli ulkona Salille ei pääse "vaan katsomaan" rallytuntia vaik niin luuliski... Annaleena on jo melekin luvannut osallistua meidän kisoihin Vernerin (tolleri) kanssa. Jee! Sitä paitsi Brie meni niin hienosti si kun alku jännityksestä pääsi että siitäkin voi tulla toko koiran lisäksi rally-toko koira. Ja Agiliitokoira. Ja mitä suunnitelmia vielä olikaan...?

Mentiin rataa moneen kertaan ja harjoiteltiin taas sitä uutta tulppaania (joka nimettiin kyl Freijaksi ku me oltiin eka joka sitä tehtiin.. Cool) Suvi oli kameran kanssa paikalla, joten jossain välissä pistän si joitain kuvia näkyviin.

Klaaran masun koosta mietin edelleen vuorotelleen tiine ei tiine, läski ei läski... Nyt se on parina päivänä ollu vähän vaisu ulkona -tai siis ihan iloinen mutta kulkenut hitaammin ja raahautunut suorastaan perässä. Ehkä se on niin läski ettei jaksa -tai si siel on Klaravarit mahassa... Huomiseen iltaan ku kestäis jännitystä niin si olis sekin asia selvillä... Mut en mä ehkä enää kestä tätä odotusta!

Tulppaaniharjoitus Hymy

Annaleena ja Freija

Brie Treenaa spiraalia.