Eilen käytiin treenamaassa pitkäperjantain näyttelyävarten Jokimalla eläinsuojeluyhdistyksen mätsärissä. Sää ei oikein suosinut (kylmä tuuli ja välillä vihmoi vähän vettäkin), mutta mukavaa oli :)

Riemukin oli autossa mukana, kun olisin vienyt senkin kehään, mutta kehät meni niin päällekäin numeroiden osalta että jätin väliin mätsärin sen kanssa. Freija oli alkuun ai-van kauhuissaan. Huomasi että on koluttu vaan tuttuja treenipaikkoja. (voipi olla että käväsen Freijan kanssa tänään raveissa hakemassa tuntumaa taas ruuhkaan) Onneksi kun aikaa kului niin Freijakin reipastui ja häntäkin löytyi taas omalta paikalta selän päältä :) Nähtiin Ilpo "piitunpentu". itse kehässä Freija oli reipas likka. Pöytä ilman lääppimistä oli oikein hyvä ja lääppimisen aikana hää nojasi mun käteen, mutta ei yrittänytkään poistua pöydältä. Jee. Ehkä me kehdataan mennä näyttelyynkin :) Maalaistuneella vaan kestää vähän tottua hälinään ja valtavaan koiramäärään. Freija sai punaisen nauhan, mutta ei sijoitusta sitten punaisten kehässä.

Riemu oli niin pitkään autossa, että otin lopuksi senkin ihmettelemään. Hyvin meni ja muistin autossa olevan pillin ja damit joten ei muuta kun harjoittelmaan parkkipaikan reunaan :) Muutama markkeeraus ja paikallaolo sekä istuen että maaten. Palautuksen yhtä lukuunottamatta suoraan käteen :) vaikka häiriönä bis-kehän pyöriminen ja muut koirat muutaman kymmenen metrin päässä ja ihan uusi paikka. Jee.