Taas oltiin perinteisesti Ahvenanmaalla näin syyskuun lopussa. Tällä kertaa omista koirista lähti mukaan vaan Klaara, kun Freikku loukkaantui juuri ennen matkaa. Onneksi jalka tuntuisi olevan jo nyt kunnossa kuitenkin. Riemu nyt oli liian nuori kehään :o)

Mukaan lähti tänä vuonna siis minä ja Klaara ja Annaleena ja Verneri-tolleri mun autolla ja Hallan autolla Milla ja Ida ja Wilma sekä Halla Röllin, Elsan, Piitun ja Keijun kanssa :D Mökissä oli siis seitsemän gööttiä ja tolleri sekä neljä ihmistä. Hirmu mukava reissu ja tällä kertaa selvittiin ilman sen kummempia kommelluksia! Ajoissa laivaan ja kehään jne :D

Klaara oli tällä kertaa tuomarille vähän liiantukevassa kunnossa (valeraskaana ja läski vähän muutenkin) mutta saatiin sentään punainen nauha ja Konnunkodon kasvattajaryhmä saatiin kasaan. Oli ilo ja kunnia olla Klaaran kanssa taaskerran niin tasalaatuisessa laadukkaassa ryhmässä joka koostui nyt neljästä (!) eri pentueesta! Kasvattajaryhmä sai KP:n ja oli Rop-kasvis ja näin portit aukenivat isoon kehään! Ekaa kertaa kv-näyttelyssä olin oman koiran kanssa isossa kehässä,  jännittävää :D Tuomari tykästyi meidän poppooseen niin että oltiin lopulta BIS-4 kasvattajaryhmä vaikka kokoelmakehässä tuli jo tunne että ei se vilkaise meitä. Palasi sitten kuitenkin luoksemme ja isossa kehässä nappasi jatkoon. Jee :o)

Annaleenan Verneri oli ROP-veteraani ja paras uros-2 kera vara-sertin, gööteissä meidän mökkiin tuli VSP kera cacibin (Rölli), pn-3 (Piitu), pn-4 Rop-Vet Elsa ja Wilmakin sai ERIN hienosti! Idalle ja Klaaralle ja Keijulle EH. Kovasti oltiin päivän lopuksi tyytyväisiä ja mentiin kotipizzaan herkuttelemaan.

Klaara sai näyttelystä älyhalavalla BoT-takin ja nyt kelpaa matkata autossa ilman pelkoa vedosta, niin hyvin takki suojaa koko koiran. Matkan ainoa murhe tuli kun Klaara jossain vaiheessa loukkasi takajalan kynnen, nyt on ihan nysä ja kävely tietyillä alustoilla hirmu hankalaa. No, onneksi parantunee suht nopeasti!