Pientä yhteenvetoa vuodesta 2010.

Gööttirintamalla oli murheiden vuosi. Klaaran pennutus meni poskelleen, synnytys ei meinannut käynnistyä ja lopulta kun Klaara keisarinleikattiin niin toinen pennuista oli kuollut ja toinen eli vain vuorokauden. Narttupentu oli niiiin kauan kaivattu ja odotettu ja toivottu että murhe oli valtava eikä siitä ehkä toivuttu täysin vieläkään. Klaara onneksi toipui leikkauksesta suht nopeasti. Muutaman viikon kuluttua tästä jouduttiin nukuttamaan Klaaran A-pentueesta pennusta asti munuaisvikaa sairastanut Aatos Ajaton. Ja jotta tässä ei olisi kaikki niin keväällä menetettiin muitakin hienoja gööttejä joita oli ilo tuntea.

Niinpä meille tarvittiin iloa ja Riemua ja toteutin pitkään muhineet suunnitelmat. Muutto Nastolaan meidän mökille (joka kyllä ihan omakotitalo taajamassa) koirien kanssa. Mukaan muutti myös labradorinnoutajan penikka Riemu, Merryhunter Brittany joka on Isalta sijoituksessa luonamme. Riemua penikasta onkin riittänyt  ;o) Ja sitä on jaettu myös Saaralle ja Ilelle, jotka joutuivat Aatoksesta luopumaan aivan liian aikaisin.

Kesällä tutustuttiin siis noutajalajeihin ihan uudella tavalla, göötitkin oppivat pillitykseen ja mukavaa on ollut :o) Haasteita ja opeteltavaa toki riittää edelleen.

Rally-Tokossa kilpailtiin muutaman kerran, Nikke sai kolmannen hyväksytyn tuloksen alokasluokasta ja pääsee seuraavaksi kilpailemaan avoimessa luokassa. Jos laji olisi virallinen, olisin Niksun nimenedessä nyt koulutustunnus RTK1 :D

Näyttelyissä kävi Klaara Ahvenanmaalla perinteisellä Eckerön reissulla. Älyttömän kivaa oli taasen ja tällä kertaa saimme kasaan Konnunkodon kasvattajaryhmän ja sijoituimme ollen BIS-4! Olipa mukava fiilis tepastella isossa kehässä palkintopallille :D Riemu kävi pentuluokassa noutajien päänäyttelyssä. Ei tullut menestystä mutta tutustuttiin kivoihin ihmisiin ja saatiin roppakaupalla kokemusta.

Vuonna 2011 toivottavasti käydään näyttelyissä vähän enemmän. Freija voisi metsäsää puuttuvia Cacibeja, Klaara sertiä Ruotsista ja Riemu voisi haluta sen H:n.. Vähän on eritavoitteet eri koirilla :D Klaara pääsee heinäkuun jälkeen verteraaniluokkiin (ihan uskomatonta, tuo kakarakoira!) joten täytyyhän sitä varmaan jonkun kerran käydä pyörähtämässä. Rally-Tokoa jatketaan toki myös, josko tytötkin selviytyisivät alokasluokan radoista kunnialla tänä vuonna. Lisäksi Riemulla on tähtäimessa parit epäviralliset nomeilut, labbisten noutajaleiri, SNJ:nleiri ja tietty taipparit. Lisäksi neiti lonkka- ja kyynärkuvataan kevään aikana.