Kivaa oli! Ja ihana nähdä Klaaran kaik kolme poikaa koolla! Kiitos kun tulitte paikalla Christa ja Petrus (oikein junalla!) ja Akusti & Kirsi ja Anja! Pojat käyttäytyivät oikein mallikaasti muutamaa rähähdystä lukuunottamatta, hienoa!

Petrus tuli paikalle ihan vaan turistina, ohimennen katsottiin hampaat (löytyi!) ja pallit (löytyi tietty, se tiedettiinkin) ja harjoiteltiin pöydällä oloa. Kivasti meni!

815084.jpg

815085.jpg

Aatos tuli turistiluokkaan, jossa Suvi ansiokkaasti, mutta ilman menestystä, esitti Aatun. Aatos meni toosi hienosti ja reippaasti helteisestä kehästä huolimatta ja seisoi pöydälläkin kuin vanhatekijä. Wautsivau!

815077.jpg

Akusti esiintyi virallisessa luokassa juniorina, ja oli näin ollen ensimmäinen Hongiston göötti, joka saa nimensä virallisiin tuloksiin ja luetteloihin :o) Kaikesta "pelosta" huolimatta Akusti oli tosi hieno kehässä! Kirsi esitti Akustin itse (hienooo!)  ja meni sairaan hyvin! Ainoastaan pöytä tuotti hieman ongelmia, kun Aku ei olisi tahtonut siinä seistä -ja tuomari arvosteli koirat ainoastaan pöydällä seisottaen sekä liikkeessä... Arvostelu oli kuitenkin kannustava ja arvosanana Eh eli erittäin hyvä! Tosi hyvä homma! Pöytääkin päästiin vielä treenaaman kehän päätyttyä :o) 

Tässä Akustin arvostelu: Erittäin kauniisti liikkuva, hyväntyyppinen, sopivankokoinen, hyvä pää, hieman lyhyt kuono-osa, muuten hyvä pää. P1 puuttuu ylh. vas.; muuten hyvä purenta, hieman alaskiinnittyneet korvat,  hyvät etukulmaukset, hyvä takaosa, hyvä häntä, erinomainen karva ja väri. Tarvitsee lisää kehätottumusta.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

815068.jpg

815087.jpg

Mää oon niin ylpeä nuorista herroista! Aatos ja Petrus vähän leikkivätkin, mutta Akusti oli liian isoa miestä leikkimään  muiden herrojen kanssa.. Klaaralla taas oli joku iheme komennushaukku vähän väliä, joten pojat käyttäytivät pääasiallisesti paremmin kun äiti... Huoh!

815086.jpgAatos ja Klaara

Klaara esiintyí itse valioluokassa, saaden erin ja hienon eri-ruusukkeen. Erkkarissa oli tällä kertaa panostettu ruusukkeisiin ja lisäksi ilmoitetut koirat sai vielä gööttikassin luettelolla ja nameilla. Tosi kiva!

815082.jpg

Kiitos kaikille järjestelijöille ja onnittelut voittajille ja muille menestyneille! Rodun parhaana palkittiin tällä kertaa  Von Sarisheim Avec my Ricco ja VSP oli Cimillan Cambalaya. Veteraani ROP oli Fennican Caunis Capri  ja VSP VET Gismon Alex. Parhaana kasvattajaryhmänä palkittiin Cimillan kennel.

Olipa kiva tavata tuttuja taas! Freijan isukki Bossekin oli paikalla! Kiva oli nähdä teitäkin! *vilkutus* Freija oli näyttelyn ajan viettänmässä aikaa Nikke-enon kanssa, hienosti oli mennyt! Ei se Niksua uskalla silleen kiusatakaan kun Klarenzoa, joka joutuu olemaan sen vetoleluna aina sillointällöin. Niin ja Maikku: Mä oon lahopää mikä lahopää!

Kiitos Suville vielä matkaseurasta ja avusta! Pitää tosiaan retkeillä useammin kun on kert aina niin lystiä, vaikka tarinat hitaista hämäläisistä piti paikkansa ainakin Hämeenlinnan eräällä Hesellä...!

Tässä vielä Petrus, Aatos ja Klaara.

815083.jpg