Olipa mukava erkkari viikonloppu! Viime vuoden erkkari jäi väliin sairastelujen takia, mutta nyt mentiinkiin Kaarinaan oikein porukalla :) Mukana oli Minä Freijan ja Klaaran kanssa (Klaara ei tosin ollut kehässä), Christa ja Petrus (Klaaran poika Hongiston Armas Adonis), Ananleena ilman Brietä ja Saara ja Derek (Taikakuonon Derek). Lisäksi toki hengailtiin Konnunkotolaisten ja muidenkin kanssa :) Sää suosi ja ihmiset olivat hyvällä tuulella :)

Lähdettiin Christan kanssa Nastolasta puol seitsemän aikaa ajelmaan ja puol kymmenen hujakoilla oltiin näyttelypaikalla, missä Saara ja Annaleena jo odottelivatkin. Ensin vein tytöt majapaikkaan lepuuttamaan ja hellettä pakoon ja suuntasin kehien viereen Saarann ja Annaleenan tekemään leiriin :) Ensin kehään meni Derek, jota pääsin (tai jouduin) taas esittämään. Jätkänpätkä oli vähänl liekeä ja ravi ei oikein onnistunut :D Muuten hää oli oikein hieno. Seitsemän urospennun joukossa ei kuitenkaan sijoitusta.

Sitten oli Petrus, joka sai tyytyä EH:n. Käytös Petruksella oikein super hienoa, ei yhtään pörähdellyt vaikka osa uroksista sitä vieressä harrastikin, jee!

Viimeisenä meidän porukasta oli Freija, joka esiintyi aivan sairaan hienosti Freijaksi! Pöydällä hää oli ihan rennosti verrattuna aiempaan. Häntä toki laski, mutta yh-tään ei nojannut minuun. Jei. Ravi sujui hienosti ja maassa seisottamisen aikana alkoi vähän kyllästyttää ja asentoa piti vaihtaa moneen kertaa etenkin kilpailuluokassa. Tästä huolimatta upeasti valioluokan kakkostila ja lopulta paras narttu kisan nelostila! Wau! Vähän olen vieläkin näin lähes viikkoa mhyöhemmin hämmentynty :D

Kehien jälkeen ehdittiin nostaa skumppamaljat Äffälle ja lepuuttaa majapaikassa Saaran, Christan, Annaleenan ja Hallan kanssa, jännättiin Kuninkuusravejakin :)Sitten olikin vuorossa yhdistyksen juhlailallainen (Kiitso pöytäseurueelle mukavasta illasta!) ja lämpimästä kesäillasta nauttiminen Tuorlan päärakennuksen pihapöydillä.

 

Kiitos kaikille ihanasta kesäviikonlopusta!