Palattiin juuri Freijan kanssa naksutin tunnilta ja meni kyllä triljoona kertaa paremmin kuin viimeksi. Viimeksi piti siis saada koira läppäämään tassua ensin käteen ja sit kädessä olevalle alustalle jota sitten pystyisi laittamaan mihin tahansa ja koira pitäisi tassua sen päällä.. Hyvä idea ei viimeksi oi-kein toteutunut. Äffä yhmmärsi siihen asti että läpätään kättä. Si raavittiin kättä mutta se läpyskä ei oikein auennut neiti näppärälle Nolostunut Noo, tänään oli vuorossa keilojen kaataminen -tää oli selvästi Freijan laji Kieli ulkona!

Alku ei tosin ollut nytkään lupaava. Äffärä päffärä ottaa häiriötä helposti ja niin nytkin katseltiin kaikkea muuta alkuun paitsi sitä keilaa. Mua tujijotettiin, naksutinta tuijotettiin, Lempiä tuijotettiin, Peppiä tuijottettiin jne. Putki ja A-estekin oli mielenkiintoisempia kuin se keila! Jotta päästiin alkuun niin otin keilan käteen ja siirsin sen lähes kiinni Freijan nenään, kun nenu koski keilaan niin naksu ja maksu. Tätä toistin ehkä vajaa kymmenen kertaa ja tämän jälkeen kaik olikin lasten leikkiä. Feijan keksi mikä on juju ja hetken päästä pääsin jo yli metrin päästä lähettämään yhdelle keilalle jonka kaatoi mallikkaasti. Ahne kun olen niin piti sitten kokeilla kahta vierekkäistä ja kun sekin sujui niin vaikeutin välimatkaa kasvamalla. Tässä meinasi välilllä tulla yhdellä keilalla leikkimistä joten otin mukaan kolmannen keilan... Ensin kaik läjässä ja sitten välimatkalla. Hienosti meni. Pikkasen hitaasti viimeiset keilat mutta kaatoi kuitenkin kaikki! Jee! Vähän makeeta! Edellis kerralla meinasi meinaan usko mennä kun kaikki muut tajusi läpyskän paitsi Freija... Nauru

Huomenna varmaan nähdään kavereita ja päästään vihdoin telmimään hankeen. Nyt on ollut vaan lähimetsä hankilenkkejä ja nekin melkein pimeässä. Olen ollut aivastustaudissa ja sen lisäksi jotain menoa joka ilta -yleensä kyllä koirien kanssa, mutta silti on jäänyt metsälenkit väliin. Sunnuntaina onkin Freijalla näyttelyssä Turussa. Jänskää. Edellisestä näytelmästä on muutamia kuukausia nääs aikaa. Tänään naksuttimen lopuksi Saija vielä kopeloi Freijan pöydällä (kiitos!) ja oli paljon rennompi kuin viikko sitten. Ei kyllä mikään ihan rela vieläkään. Harjoittelua harjoittelua...!

Klaara on superleikkisänä ja nuolee mua ällötykseen saakka. Ainahan se on leikkisä ja nuolee suihkun jälkeen jalat, mutta tää on nyt jo liioittelua.. Saas nähdä onko hää valeraskas vai oikeesti raskas. Maanantaina tulee jo kaksi viikkoa ekasta pika-astumisesta!