Klaaran kanssa käytiin eilen (taas) silmäkontrollissa ja jeeeee, puoli vuotta ollut silmähaava on vihdoin parantunut! Arpi enää jäljeellä. Jee Jee Jee. Antibioottitippoja jatketaan vielä viikon verran, mutta toivottavati arpi ei vaivaa ja sekin siitä hiljalleen häippäsisi.

Klaaran poika Akusti on ollut sairaslomalla kanssa, Akusti oli mettälenkillä murtanut varpaan ja on parannellut sitä näin reppanan näköisenä.

Onneksi paranemin on alkanut ja poika toivottavasti pääsee nauttimaan talvesta täydellä vauhdilla (jos se talvi sieltä joskus taas tulee..).

Petruskin on lähettänyt terkkuja. Hää asuu kerrostalossa Mikkelissä nykyään ja on sopeutunut loistavasti kaupunkikoiraksi :) 

Nyt sais tämä pimeys vaan hellittää! Meinaa väsyttää vähän turhan paljon.. Eilen tuli "kurssitodistus" 2 ov koirien käyttäytymisen verkkokurssista oppimispsykologian perusteista ja sunnuntaina olin Miira Rauhamäen koulutuspäivällä koiran stressistä, virikkeistämisestä ja hihnakäytöksestä. Vielä kun väsään kennelin toimintasuunnitelman loppuun niin saan todistuksen kasvattajan jatkokurssitakin. Jokohan tässä olisi si opiskeluja riittävästi tälle syksylle..? Jos vihdoin ehtisi si treenaamaan omia koiriakin ja vaikka tallille.. Alkaa pääkoppa kaivata taas hevosentuoksua. Onneksi ensi viikonloppuna on Tukholma Horse Show, siellä saa sentään hevosen tuoksua, vaikka lääppimään ei yletäkään :D