Teemana oli sylikääntö ja poispäinkääntö, joiden lisäksi jatkettiin keppejä, rengasta ja putki-hyppy yhdistelmää sekä tutustuttiin keinun pamaukseen.

Jo ennen omaa treeniä otin Riemun kanssa verkkokeppejä muutaman kerran ja Riemu alkaa selvästi löytää hyvää rytmiä ja nopeutta, kohta koetan jo napata välistä yhdet verkot pois :)

Ensin Kirsi selitti keinun nykyaikaista opetustekniikkaa ja sen jälkeen nämä käännökset. Riemu pääsi tahi joutui mallikoiraksi ja hienosti Riemu tajusi käännökset ensin ilman estettä ja sitten vielä esteelläkin. Mul on hieno ja näppärä koira! :D Selitysten jälkeen päästiin itse treenamaan. Aloitettiin Riemun kanssa Kirsin käännösopissa. Hitsi, että oma pää ei meinaa tajuta :D Saatiin käännökset sujumaan ilman estettä ja sylikäännös myös esteellä! Riemu oli vaan jotenkin sen verran virmana ulkokentästä (tähän asti ollaan liidetty vaan hallissa, ja rally-treenitkin oikeastaan vaan sisällä) että toisen koiran pallopalkka aiheutti yhden karkaamisen ja toisen toisen koiran putkiharjoittelu. Riemu rakastaa putkea ja tahtois aina putkeen jos  joku muukin pääsee... Tällä kertaa meilläkin oli pallo palkkana ja namikippo tietty myös. Narulelusta ei neitokainen nyt innostunut.

Käännösten jälkeen menin renkaalle. Renkaan sivut oli peitetty siivekkeillä, jotta ei kävisi vahinkoa ja koira menisi väärästä reiästä. Riemulla alkaa olla aika hyvä imu renkaalle, selvästi taitaa sekin olla mieluinen este :D Lisäksi tietty se namikuppi vetää myös puoleensa :D

Sitten käytiin taas kepeillä. Pienen kävelyn jälkeen mentiin keinulle harjoittelmaan bäng-ääntä :D Eli ideana että koira itse aiheuttaa äänen eli läppäsee tassun/tassut keinulle kun se on vähän ilmassa. Matka ei jatku tämän pidemmälle vaan koira tulee sitten alas. Kosketusalusta olis ollu näppärä tässä harjoituksessa. Riemu tajusi äkkiä että tassu läppästään keinulle, mutta si meinas käydä vahinko ja toinen tassu jäi vähän niinko alle.. Onneks oli vielä tosi matalalla lauta kun pamahti maahan. Otettiin Kirsi avuksi ja Kirsi sai sen (ehkä) tajuamaan että laudalle läpätään molemmat tassut (eli Riemun piti loikata vähän pidemmälle) ja keinu taisi olla lopuksi jo noin puolenmetrin korkeudella kun Riemu pamautti sen maahan :o) Palkaksi nami ja hillittömät kehut.

Palkinnoksi tästä mentiin tekemän este-putki-este yhdistelmää. Ja ihan treenin loppuun vielä irotamisharjoitus. Kolmen esteen suora ja namikippopalkka suoran päässä. Teinköhän kerran vai keks polemmin puolen juosten, eikä mitään ongelmaa. Ei Riemulle tulis mieleenkään kääntää katsetta namikiposta ja poiketa reitiltä. Hillitön vauhti suoraan kipolle, hiekka vaan pöllysi!