Riemu menossa uimaan, tai sitten ei :D Taisi tulla sivuloikka pois altaasta :D

Uihan se! Kiitos kuvista Elisa ja Mikko!

Ryhmä Rämä eli Reeta ja Riemu, Tiina ja Ida ja Elisa ja Curro valmiina uimaan pienen toikoilun jälkeen

 

Riemun siskon Idan emäntä Tiina oli reippaana järjestänyt meille uintiajan Hyvinkään koirakylpylään tälle päivälle. Yksi uintiaika kestää 30 min ja mukaan mahtui ja pääsi tulemaan Riemu, Ida, Curro ja Alma. Oltiin ensimmäistä kertaa uimassa niin varasimme myös uittajan, joka oli oikeastaan ihan ehdoton. Kaikki muut olisi varmaan uimaan päätyneet ilman uittajaakin, mutta Riemu ei... Vaikka Riepale on innokas uimamaisteri järvessä ja meressä, niin Kylpylän äänet ja allas ja etenkin se alasmeno "ramppi" meinasi olla Riemulle liikaa. Itselläni ei montaa kuvaakaan ole, kun Riemu tarvitsi vähintään henkistätukea jollei uittajan vahvoja käsivarsia :D

Riemu ei tosiaan kertaakaan mennyt altaaseen asti ilman apua, vaikka sisarrukset siellä polskivat mennen tullen. Riemu kuitenkin ui erinomaisella uintityylillä, kun oli altaassa ja oli selvästi kamalan innoissaan siellä. Hassu nuori neiti! Pari viimeistä kertaa oli jo lähellä saada se altaaseen hakemaan lelua ihan hae käskyllä (mitä se periaatteessa noudattaa aina paikasta välittämättä) mutta tuossa kun etujalat oli rampilla ja olisi pitänyt ottaa ratkaiseva askel ni hää perääntyi. Ehkä ensi kerralla! Me taidetaan varmuudeksi haluta sama uittaja vielä toiseen kertaan.. Riemu mitenkään alkanut pelätä tai inhota uittajaa, vaikka hän aina Riemun altaaseen kantoi (mun sylikoira :D), päinvastoin. Leikki innoissaan hänen kanssaa :D Kai se oli kivaa sit kuitenkin :)

Uinnin jälkeen olisi ollut mahdolista föönata koirat kuiviksi ja sisarukset sitä mahdollisuutta käyttivätkin, mutta Riemu ei ollut kovin innoissaan föönistä, joten päätin jättää reissusta kuitenkin kivan mauan ja tyydyttiin pyykeisiin :)

Ennen altaaseen menoa tokoiltiin vähän parkkipaikalla ja sekin meni oikeastaan ihan ok. Tehtiin paikallaoloa, ohituksia ja rivissä istumista (ohjaajan kanssa).

Me tahdotaan uudestaan, mutta göötit taitaa välissä saada oman uintivuoron :D

Ai joo. Riemun kanssa olisi tarkoitus tehdä eka nomestartti epävirallisissa talvinomeissa viikon kuluttua. Katsotaan pysynkö kasassa sinne saakka :o