Kävin tänään ratsimassa Sohvin ja Veikkiksen pitkästä aikaa molemilla.Sairaan kivaa! Menin ensin Sohvilla ja Heidi piti vähän tunnin tynkää. Masentavia hetkiä... :o) Hitto, että taas olin jäykkä... Ja vino. Onneksi sentään sain pari Ahaa -elämystäkin, joten seuraava kerta menee toivottavasti taas jouhevammin! Käynnissä Sohvero oli tosi hyvä ja ravissakin pysyi hyvin muodossa. Hirmuisesti on tamman kunto kasvanut, nyt pystyy jo vaatia asioita ilman että kaikki tarmo menee tammalla muodossa olemiseen. Sohvilla keskityttiin tosiaan lähinnä mun istuntaan, teki tosi hyvää. Veikko oli vuorossa seuraavaksi ilman satulaa. Veikko oli tosi hyvällä tuulella :o) Tarjosi taas heti alkuun koottua ravia ja laukkaa ja kaikkia "temppuja" puhisten mennessään. Sillon se on aina sairaan hyvä ratsastaa. Yritin taas keskittyä omaan istuntaan, oikeaan lonkkaan ->vasempaan lapaan ->vinouteen. Ja alkoi pätkittäin löytyä taas oikea asento. Vaatii vaan sairaasti keskittymistä. Ja jonkun "huutamaan" kentän laidalle!

Freijan on tullut nyt ulkoota rappuun sairaan hienosti. Huomenna aletaan työstämään kotoota rappuun menemistä. Alhaalta ylös tullessa olen laskenut sen aina tasanteelle ja kävelyttänyt rappusten alkuun. Alkaa sujua. Ehkä tuo rappu ei kohta enää ole niiiin kamala paikka! Ipanan ääni on nyt löytynyt. Jostain syystä hän on nyt keksinyt että kaikkea voi haukkua, oli Klaara mukana tai ei. Ja vaikka K olisi ihan hiljaa. Siis vaikka autoja jotka menee ohi illalla tai ihmisiä jotka juttelevat parvekkeella tai kulkevat kadun toisella puolella. Lähinnä kauempana olevia. Normaalisti ohi kulkevat ei aiheuta räksytystä. Useimmiten haukut ovat kyllä yksittäisiä äännähdyksiä, mutta kuitenkin. Ollaan harjoiteltu kontaktia niin sisällä kuin tosi tilanteessa ja naksutin harjoittelukin aloiettu, joten eiköhä sekin siitä. Kontakti ei vaan ulkona "tilanteessa" meinaa onnistua. Freijalle on palkon tärkeämpää seistä terhakkaasti ja katsoa haukuttavaa kohdetta. Joitain ihmisiä se haukahtelee silleen "mä tahdon mennä moikkaamaan", mutta toisia selvästi arastamisen takia. Huomenna harjoitukset sitten jatkuvat.

Eilen iltalenkillä Suvin Alma ja Hertta vahingossa leikkivät Freijan kanssa! Mennään kohta kokeilemaan tapahtuisiko sama ihme uudelleen :o)