Eilen oltiin Freijan kanssa taas rallytunnilla. Ja meni ihan älyttömän hyvin, vähän kivaa! Tehtiin taasen jo vähän vaikeampia juttuja, avoimen ja voittajaluokan liikkeitäm, jotta reilun kolmen viikon kuluttua oleva alokasluokan kisa tuntuisi helpolta. Ensi tiistaina on si harkkakisat ja tosiaan lemmikkimessujen (myyrmäessä 1-2.11) yhteydessä sitten rallytoko-esittely ja kilpailut. Huisin jännää. Mehän ollaan tietty mukana kisaamassa, kun kerran käsketään :o Freijalla oli tänään muutamassa kohti pientä innon hiipumista (pitää miettiä kuinka kisoissa saa viritettyä sitä tarpeeksi, mutta ei liikaa) "tylsissä" liikkeissä, mutta etenkin ihan tunnin lopuksi vapaana suoritettu rata oli ai-van mielettömän hyvä. Niin nätti kontaksi ja häntä vaan heilu mennessä. Ensi sunnuntaina pääsen sitten opettamisen makuun pitkästä aikaa. Koirakkoja en ole ikinä ohjannut, (vaik hevospuolella on tullut vedettyä lapsille/nuorille tunteja ja heppakerhoa) mutta eiköhän se suju hienosti. Koiraurheilukeskuksessa on nuorisopäivä ja siellä esitellään erilajeja. Minä ja Suvi luvattiin koirinemme esitellä rallytokoa ja ohjata nuorisoa sen saloihin. Hauskaa. Jotenkin taidan olla hurahtamassa tähän touhuun :o) Tanskassa olisi niinko virallisia kisoja tarjolla (olis si koulutustunnus valmiina ku laji joskus virallistuu meilläkin :o)) ja Ruotsissakin pääsis kilpailemaan... Josko tekis joskus yhdistetyn näytelmä-rallykisa-lomamatkan.... Alkaa muutenkin Reissu-Reeta taas intoilemaan kaikenmaailman koiramatkoista, kaikkea kivaa olis tarjolla taas ensi vuonna!

Viikonloppu oltiin mökillä ja sunnuntaina pitkästä aikaa Sohvia ratsimassa ja Heidiä moikkaamassa. Olipa kivaa, vaikka pimeys yllätti ja myrskysikin niin pal etten aina tiennyt kumpi loikkasi korkeammalle kun paukkui -minä vai Sohvi! Klaarankin kanssa olen vähän treenaillut itsenäisesti rallyliikkeitä ja aika epeli sekin on. 

Eilen oltiin ennen Rallya Kumpulassa juoksemassa Suvin ja cairnien kanssa. Lempin kanssa menee hienosti ja Freija enää harvemmin menee liian rajusti leikkimään. Klaarakin innostui eilen vähän Lempi-leikkiin. Sen lisäksi Klare innostui pyörimään jossain ihqussa sillä seurauksella että joutui koko likka pesulle kotiin päästyämme... Tuli vähän ruskeaa vettä. Yök.