Elämä näköjään jatkuu, jos ei entisellään niin joka tapauksessa jatkuu. Koirat lenkkeilee ja treenaa ja kevät etenee. Jospa se tästä. Tytöt on ilmoitettu Kaarinan rally-tokokilpailuihin 2.5., joten ihan treenitreenikin piti taas aloittaa. Klaara on ollu ihan pelle, ei muka osaa mennä enää maahan käskystä (just ja just onnistuu jos minäkin kumarran , vähän jäänyht tää houkuttelun häivytys väliin vissiin jossain vaiheessa ), mutta tänään sillä välähti kosketuskeppi! Tai ehkä se huomenna selviää syttyikö se lamppu oikeasti vai oliko vaan moukan tuuria sen 10 kertaa peräjälkeen. Se aina välillä yllättää, positiivisestikin :D Mutta kisaa ajatellen se maahan menon onnistuminen olis kyllä täkeempi juttu. Ja istuminen. Sekin väliin rouvalta unohtuu ja jalkoja asetetaan niin maan kamalasti näyttelyseisontaan. Huoh.

Freija on ollu aika hyvä. Ollaan treenattu Kumpulan maauimalan parkkiksella, Taiskilla ja nyt tänään leikkipuiston vieressä (jossa ei sillä hetkellä lapsia) ja se on toiminut aika kivasti. Maahanmenot alkaa olla taas entiseen malliin hallussa ja seuraaminen on parantunut. Tosin jos se jähmetys tulee niin siinähän si hi-das-taa kunnes lopulta pysähtyy. Huoh sillekin. Tahtoisin Freijalle radan ilman spiraaleja ja Klaaralle ilman maahan menoa. Ei taida toive toteutua, etenkin kun ovat samassa luokassa :o)

Eilen oltiin Annaleenan ja Brien kanss "virikekoirapuistossa" niiden lähellä. Oli kaiken maailman sementtiputkea joka suureni loppua kohti (eri osia) ja aaltomainen a-este puusta ja rengas ja sellainen puolikas pallo jossa pystyi tasapainoilla. Tytöt tykkäs! Tiistaina oltiin pitkästä aikaa Sotungissa ja oli älyttömän kivaa ja rentouttavaa. Ei nähty yhtään ihmistä ja eläimistäkin vaan lintuja omien hurttien (vai piskien :D) lisäksi. Ei paljon haitannut että jalat vähän kastui ja mutautui, oli niin kivaa!

Lauantaina onkin aamusta ohjelmassa labbistreffit yhden kasvattajan luona jolla reilu neliviikkoisia pentuja :D Saa nähdä kuin mun käy :o) Iltapäiväksi mennään ainakin Freijan, ehkä Klaarankin, kanssa Tuomarinkartanoon viettämään Koiranpäivää. Äffä treenaa rally-tokonäytöksessä klo 14:30 (Tervetuloa katsomaan) ja ehkä kokeillaan kaikkea muutakin mitä on tarjolla. Ainakin agiliitoa ja viehejuoksua olisi mahdollisuus kokeilla. Kivaa. Lauantaina ja sunnuntaina on PetExpo messukeskuksessa ja Suomen Rally-Tokoliitolla on siellä oma esittelypiste ja kaksi näytöstä molempina päivinä. Menkäähän kaikki sinnekin katsomaan :o) Mä meen ehkä sunnuntaina sinne esiintymään. Tai ainakin shoppailemaan.. Jollen häippäse lauantai-iltana mökille viemään tavaroita.