Ihanaa, sykysy tulee! Ja toivottavasti sateita sen verran että pääsisi taas suppilovahverometsään... Tai ainahan sinne pääsee, mutta mukava olisi että saisi myös saalista!

Itselläin iski tänään täysin yllättäen (tai siis en tiedä voiko sanoa yllättäen kun viikon on aivastellut, mutta ei muita oireita) kurkkukipu! Ällöä. Ja tylsää. Eikä heti jaksa mennä lääkäriinkään -paitsi jos en pysty puhumaan niin sitten musta ei oo töissä juurikaan iloa. Täytyy katsoa mikä on aamulla fiilis -jos vaikka katoisi yhtä nopeasti kun tulikin!

Aatos oppi nyt nopean maahanmenon. Käsky on vahvistunut niin paljon, että samalla nopeutui. Enään ei ihmetellä mitä tehdään vaan samantien istumisesta käy maate. Jipii! Klaaran kanssa tehtiin pinei johtajuus harjoitus, kun hän on aika kyllästynyt silmien hoitoon, ja sitten kun olisi leikattu kynnet, pisti K ihan ranttaliksi. Onneksi kylkiasentoon rentoui heti, kun ensin sain sen "heivattua" siihen. Olipa taas työn ja tuskan takana, kun oli niin venpula liukas käärme.

Saara tullee tänään hakemaan Aatosta taas kylään. Huomenna saadaan sitten poika jo takaisin ja tiistaina on leikkikoulu. Keskiviikkona Suomi-Portugali futismatsi ja torstaina alkaa se pilates. Tänään, jos ehdin, on sitten tallipäivä Toivottavasti ehdin, koska viikko muuten näyttää hiukka täydeltä...