Kotikone temppuilee (tai nettiyhteys) joten pikapäivitykset työpaikalta...
 
Seinäjoen näyttelymatka meni matkana hiensoti. Ei nukahdettu rattiin ja oli ihan älyttömän hauskaa. Freija käyttäytyi näyttelypaikalla loistavasti ja malttoi (väsyneenä) odotella vuoroon ihan kaikessa rauhassa, mitä nyt Tilda-siskon kanssa piti välillä painia :o) Olipa kiva nähdä Tildaa, Ullaa ja Erkkiä pitkästä aikaa! Freija ja Tilda (ja nuortenluokan kolmas osallistuja kanssa) saivat molemmat EH:n, joten kumpaisenkin Serti (ja Cacib) haavet kaatuivat sitten siihen. Ferija oli tällä kertaa tuomarin mielestä luokan voittaja. Äffärä esiintyi mielestäni hienosti, paljon reippaammpin pöydällä kun aiemmin, joten treeni alkaa toivon mukaan tuottaa tulosta :o) Gööttikehässä oli tuomarikokelas harjoittelmassa ja hän ihastui Freijaan kovasti ja rapsutteli likkaa pöydällä mukavasti. Pikkasen taisi Freijaa väsyttää jo kehässä (halli oli aika ahdas, joten ennen kehää en oikein mahtuntu herättelemään nukkuvaa koiraa kunnolla) ja näin väsyneeltä hää näytti muutaman tunnin kuluttua, vaikka olikin ottanut päikkärit Alman häkissä :o)
2015065.jpg
 
Suvin Alma sai Erin ja oli veteraaniluokan kolmas. Astetta paremmin siis kuin meillä, joten hyvä niin... Vähänhän tuo oli pitkä matka ajella vain muovinauhoja hakemaan, mutta saihan sieltä ostettua possunkorvia ja uuden kivan naksuttimen :o)
 
Tässä pari Suvin nappaamaan kuvaa pöydällä olosta.
2015042.jpg
 
2015044.jpg
 
Eilen kävin sitten vihdoin katsomassa Annaleenan Brietä, 7,5 viikon ikäisä gööttipenikkaa Cimillan kennelistä. Olipa reipas tyttö. Hää ihastui possunkorvatuliaiseen niin paljon, että ei meinannut malttaa lopettaa sen kaluamista ollenkaan... Seuraavalla kerralla sitten Freija ja Klaarakin pääsee pikkutyttöä moikkaamaan. Ennen Annaleenalla käyntiä kävimme Äidin ja Niken kanssa Kaivarin rannassa ihailemassa myrskyä. Suola maistuu suussa suunnilleen vieläkin. Ihan mieletöntä merenpauhantaa!