Nauru

Piti heti kokeilla, ku tätä on näemmä päivitetty niin että hymiöitäkin käytössä... Saas nähdä kuin tätä osaa käyttää Hymy

Tänään vaihdettiin Hallan kanssa taasen koiria ja nyt on Klarenzo kotona Freijan kanssa. Ja heti on enemmän elämää... Vaik Sonjan kanssa oli ihanan rauhallista. Mökillä vaan vähän villiinnyttiin, muuten leikit Äffärän kanssa oli silleen sivistyneitä, nyt on täys hulina päällä. Lelut lentää ja painitaan. No, kaipa se tuosta taas tasaantuu!

Klaren juoksu on siinä vaiheessa että vielä ei tyrkytä. Vienosti flirttailee kyllä. Lauantaina olisi tarkoitus tehdä ensimmäinen visiitti sulhon luokse.. Toivottavasti kaik menee mainiosti ja saataisiin sopiva määrä (joku 5 :)) pikku-Klareja ja pikku-Orvareita. Jännittäviä aikoja siis edessä! Klaaran pentusuunnitelmat aiheuttavat sen että hää ei lähde Turkuun näyttelyyn (vaik astutuksesta onkin siinä vaiheessa vain muutama viikko) ja Freijalle suunniteltu rally-kisamatka Ruotsiin huhtikuulta jää väliin. Harmillista mutta mitään ylimääräisiä riskejä ei viitsi ottaa.  Freijan kanssa pyritään kyllä treenamaan ahekrasti ja itsekin pääsen vetämään yhden rally-kurssi, joten ihan ei levätä siltikään. Freijankin näyttelykevät jää vähän vajaaksi pentusten vuoksi, mutta Turun jälkeen si varmaan toukokuussa taas näyttelyihin, jollei helmi-maaliskuulle keksitä mitään mitään kivaa.