Käytiin eilen illalla mökillä niin, että jäätiin sinne yöski. Kivaa oli,vaikka yöunia ei juuri ollutkaan. Unohdin taas vallan, kuinka kamalan kierroksilla nuo käyvät koko porukalla ekana yönä.. Hoh hoijaa. Katseltiin verranalta (nukataan siinä ikkunan edessä) auringonlaskua ja -nousua (eikä siinä väliä juuri ollutkaan :o))  koirat ramppas sänkyyyn ja alas ja toiseen huoneeseen, välillä leikittiin jne.. Mutta muuten kivaa...! Äffän jalan varominen oli vähän niin ja näin. Korkealle sängylle pomppailtiin ees taas sukkelasti. Ja pihalla päästin pariin otteeseen vapaaksi. Vauthi oli aikas hurrrrjaa! Nikke ja Klaara jäi kuin seisomaan kun Freija läks... Jospa nyt olisi pahimmat paineet poistuneet! Onneksi jalka ei kuitenkaan ainakaan heti reagoinut mitenkään, oli nyt aamullakin ihan oireeton. Kivaa!
 
Mökkireissu sattui sopivaan aikaan, kun Lahdessa oli mätsäri. Mentiin sitten treenaamaan kesän koitosta ajatellen sinne. Ensin Nikke sai vuosien tauon jälkeen käväistä kehässä -tuolla veteraanit alkoi jo seitsemästä vuodesta! Äiti ja Nikke esiintyivät hienosti laukaten kun muut ravasivat ja istuen kun muut seisoivat :o) Mutta 10. sija ja nameja palkinnoksi (turha kai mainita että osallistujia oli se 10...). Mätsäri pidettiin Mukkulan kartanon nurtseilla ja voi että oli kiva paikka! Aivan huippu. Järvi siinsi ja kartano miljöö oli komia aurningonpaisteessa. Rannassa tais olla vielä tanssit, niin kaihoisaa haitarimusiikkia kuului aika ajoin -melkein teki mieli vaihtaa tanssikengät jalkaan ja mennä katsomaan... (niitä kenkiä tai mekkoa ei kylläkään ollut mukana, mutta mitäpä tuosta) Aurinkokin paistoi ja koivut taipuivat tuulessa.. Ihanaa! Pitkän odottelun jälkeen oli Freijan vuoro. Pöytä oli alkanut nyt tauon aikana taas pelottamaan. Tuomari oli oikein super mukava ja pitkään pöydällä silitteli ja syöteltiin nameja, mutta pelko oli sen verran voimakas, että Äffä ei seissyt kunnolla pöydällä ollenkaan. Nojasi vaan ja istui. Antoi kuitenkin näyttää hampaat hienosti. Reppana oli niin innoissaan, kun pääsi pöydältä poies, että liikeet näytettiin osaksi laukaten ja hypellen. Vähän noloa. Tuolta sai kirjallisen "arvostelun" vähän junnutyyliin. Saatiin erinomainen kohdista Luonne, Yhteisyö ja Kunto/yleisvaikutelma ja liikkumisesta hyvän. Ihan kivasti siis. Etenkin yhteistyön erinomainen oli kiva, kun monet saivat vaan hyvää ja jollekin tuomari antoi tyydyttävänkin! Hih, Hallan "älä jätä sitä koiraa yksin" -huudot ovat siis purreet ainakin hetkellisesti :o) Saatiin sininen nauha, eikä sen kummemmin sijoituttu. Loppukehässä loppui multa namit ja Äffältä kiinnostus (loppui jo vähän ennen nameja) ja näytimmekin tuomarille (tai lähinnä Freija) vaan takapuolta tai istumista ja maahanmenoa...
 
Klare ei kaljuna tyttönä näihin kinkereihin osallistunut -ja Äffän harjoitukset jatkuvat toivottavasti pöytäpelottomissa merkeissä taas piakkoin!