Taas mahtuu vuorokauteen tekemistä...

Eilen lähdettiin töiden jälkeen mökille korjaamaan kesäkurpitsasato ja poimimaan pihan herkkutatit. Lisäetuna mökille lähtöön koirien vapaa juokseminen pihalla. Kivaa oli, vaikka reissu oli lyhyt ja yöllä suorastaan pakkasta. Koirat tosiaan juoksivat ja leikkivät ja nauttivat taas vapaudesta.

Takaisin tultiin jo tänään kolmeksi. Äkkiä annoin koirille ruuat ja kävelytin matkan jäljiltä ja sitten auto kohti Porvoota ja Veikkoa. Hepa ja Mikko olivat häissä ja näin ihmisitä vain Venlan ja Iiriksen joka oli hoitotätinä. Mukava nähdä niitäkin. Ratsin Veikkiksen laitsalla ja kentällä ja se oli aivan super hieno! Tosi herkkä ja kevyt ja kehittynyt sitten viime kunnon ratsikerrastani hurjasti! Laukkaa pystyi nyt säätelemään lyhyemmäksi ja pidemmäksi ja väistön jälkeinen laukannosto oli mallikas. Samoin väistöt ja avot toimivat. Oli tosi hauskaa! Täytyy taas alkaa käydä säännöllisesti!

Veikkiksen luota sitten Taijalle lähes naapuriin tupareihin. Kolmisen tuntia ehdin vain olla, kun koirat täytyi tulla viemään ulos. Mutta tupa oli oikein mukava ja hyvin suunniteltu ja peltomaisema mahtava! Tarjoilut maistuvia ja seura hyvää! Mikäs sen mukavempaa. Tässä kuvia.

Huomenna olisi tarkoitus mennä mätsäriin treenamaan...

188368.jpg

188366.jpg

188365.jpg

188369.jpg

188375.jpg

188383.jpg