Me ollaan vaan ollamöllötetty. Lenkkeilty toki ja aavistuksen verran treenailtukin, mutta ei mitään ohjattua tai vakavaa.

Klaaran kesäinen silmähaava alkoi TAAS vaivaamaan ja ollaan juostu lääkärissä. Maanantaina vihdoin silmälääkärille joka tutki silmän tarkasti ja totesi että enää on ihan pieniesti "auki", arpi on kyllä mahtava. Ei löytynyt ylimäärä ripsia tai muutakaan rakennevikaa. Kiva kiva. Hoidoksi saatiin uusia tippoja paria plaatua + nukutuksessa sille asennettiin piilolinssi!!! Siis suojaamaan haavaa, parenesi sitten rauhassa. Kuulemma linssit pysyvät älyhyvin jne.. Nooo, Klaaralla se kesti melko tarkalleen vuorokauden. Kaks viikkoa olis pitänt olla.. Hieno homma ja silleen.. Ei nyt asenneta sitä enää uudestaan, saa olla ilman ja toivottavati uudet tipat parantaa. Jos kahdessa viikossa ei ole kunnossa niin mietitään muita keinoja, niitä kuulemma riittää :o) Kiva kuitenkin jos vihdoin tulisi oikeasti kuntoon.

Itse verkko-opiskelin koirien oppimispsykologiaa ja nyt suunnittelen muun tiimin kanssa voittaja-näyttelyihin gööttiständiä. Siellä si päivystän molempina päivinä :) Ensi viikonloppuna on lisäksi kasvattajan jatkokurssi, joten tekemistä riittää :D Rally-Tokon parissakin on kaikkea ohjelmaa tiedossa, joten seuraava vapaa viikonloppu olisi just ennen Joulua.