133850.jpg

Käytiin tänään Emilialla Espoossa leikkimässä gööttileikkejä. Fabiaan pakattiin Klaara, Aatos, Keiju (Klaaran äiti), Lotta (Keijun äiti), Sonja (Pihkan äiti) ja Casper (Sukkiksen isä) ja nokka siis Hallan kautta Emilian, Pihkan ja Sukkiksen luokse. Paikalla oli sitten vielä Emilian Corgi Pessi. Ääntä ja vilinää riitti...! Kiitos kamalasti paljon Emilialle sukulaisineen seurasta ja tarjoilusta! Kivaa oli!! Nyt taas odottaa entistä enemmön Eckeröön matkaa (jos Halla ei riko mun autoo siihen mennessä.. usklataakohan sitä päästää enää rattiin...? Ei vaineskaan, uusi auto vaatii hiukka tottumista ;D

Aatos oli HiiiiRRRmuisen Reipas mies. Ensin hän sai leikkiä Sukkiken kanssa (aluksi vähän varovasti molemmin puolin), mutta sitten kun pääsivät vauhtiin ei heitä pidellyt mikään -oli painia, juoksua, korvista nykimistä ja jalasta puremista. IHANAA! Sitten pääsi muutkin koirat vähän kerrassaan autosta. Ensin otettiin sukulaiskuvat ja seisomakuvia, sitten Aatun ja Sukkiksen painikuvia. Kerrassaan onnistuneita otoksia taas Hallalta. Päivitän ne tähän heti kun saan ne koneelleni. Klaarakin lopulta käyttäytyi ihan hyvin, Vähän piti Sukkikselle ärhennellä turhan takia, mutta Pessiin tutustui nopsaan, vaikka ennestään vieras koira. Hyvä homma. Pari Aidan (agility siis) ylitystäkin tehtiin. Ja pikkuriiikkisen istumista ja maate menoa. Nyt on koira väsyneitä riehumisesta ja virikkeistä. Uskomattoman pitkään Aatu jaksoi leikkiä ja touhuta! 

Niin, ja kävin työpaikkalääkärillä näyttämässä jalkaa. Ei nyt ainakaan murtumaa... Muuten lääkäri oli, miten sen nyt sanoisi -hiukka erikoinen. Lepoa ja tulehduskipulääkkeet kuitenkin niinkuin epäilinkin. (ja itse itsellein määräsin...)

133851.jpg

133852.jpg

133853.jpg

133854.jpg

133856.jpg

133860.jpg

133855.jpg

 

133862.jpg

133859.jpg

Neljä sukupolvea -Lotta, Keiju, Klaara, Aatos

133863.jpg

Perhe Isä Casper, Äiti Sonja,  Sonjan edellisestä liitosta Pihka ja Lapsi Sukkis

133864.jpg

"Vääränrotuinen" -Pessi

133870.jpg