Johan oli neitokaiset, etenkin tämä nuorempi rämäpää kurainen lenkin jälkeen! Oltiin Maamon ja Niken kanssa Haltialan hiukka kuraisella pellolla lenkillä eilen iltapäivällä ja hauskaa oli. Niksu ja Äffä juoksivat ja makasivat ravassa minkä ehtivät. Freija oikein otti hepuliloikkia kun oli niiiiiin kivaa. Klaaraa kurassa juokseminen ei olisi vähempää voinut kiinnostaa... Sen pesuksi riittikin tassujen kastelu ja vähän mahakarvojen huuhtelua. Neiti F sitävastoin olisi joutunut kylpyyn, jos mulla olisi amme. Se oli meinaan taas aivan järkuvättävä. Mahasta ja pöksyistä sai oikein hinkata hiekkamutapaakkuja että lähtivät pois :o) Olis ny joko lunta tahi sitten kuivaa muuten...

Illalla kävin ratsimassa Sohvin ja voi vitsi kun se alkaa olla jo ihan ratsu! Harjoiteltiin avotaivutusta ja väistöjä muutenkin ja hää oli oikein e-te-vä! Raivakin mennään ihan oikein päin kolmikaarisella kiemurauralla ja kaikkea!

Illalla tehtiin vähän seisomistreeniä lapsen kanssa ja hyvin meni, parantamista on toki vielä rutkasti, mutta kuitenkin. Ihan kuin tauko olisi taas tehnyt hyvää.