Talvi on tullut Nastolaan ja koirat nauttivat lumipeuhaamisesta, niin kuin minäkin :) Kamerasta on valittavasti parempi objektiivi rikki, joten kuvailu on hieman hankalaa :( Videoita olen sentään ottanut Riemun agilityistä. Kaikki tytöt oli juoksuissaan tuossa joulun kieppeillä, joten senkään puolesta meillä ei ole mitään tapahtunut. Viime viikolla loppui Riemun karenssi ja se osallistui Kirsin kanssa Lotta Vuorelan agilityvalmennukseen. Siitä innostuneena neiti ilmoitetaan ekoihin virallisiin agikisoihin, jo viikon kuluttua ois startti! Hui! Onneksi minä en ole kartturina vaan saan nauttia tunnelmasta (tai oksentaan jännituksestä) ihan ilman kisapaineita :D

Riemu on edistynyt kyllä hienosti ja minäkään en ole enää aivan niin tumpelo :o Tosin nyt kun ollut taukoa niin vähän jänskättää mitä tämän illan liidoista tulee :D Noo, kaipa ne hyvin menee ja Riemuhan menee sinne minne ohjataan, eri asia osaanko ohjata oikeaan paikkaan... ! Lotan tunnilla huomattiin että rengasta pitää vielä vahvistaa (sitä otettiin jo siellä tunnillakin -kaksi ihmistä makkaroiden kanssa, toinen renkaan toisella puolella ja toinen toisella - ja siitä vaan ohjataan koiraa renkaan läpi ja toisella puolella oleva palkkaa. Riemuun ainakin tehosi ja tuntui innostuvan renkaastakin ihan eri tavalla. Pimeää putkeakin vahvistettiin. Ennen ihan must -este on nykyään vähän plääh. Kaikki muut tuntuu olevan paljon hauskempia! Noo, makkaraleikillä tämäkin asia lienee korjaantuu -ja lauantaina rallyjen jälkeen saatiinkin jo vauhtia. Takaaleikkaukset oli myös läksylistalla -ja niitäkin harjoiteltiin.

lauantaina Riemu pääsi rallytokoon ja harjoiteltiin sekä alo-avo rataa että mestariluokan liikkeitä toisella radalla. Ottaen huomioon tauon niin Riemu oli kuuliainen ja meni liikkeet suht näppärästi. Ehkäpä sinne avoluokkaan tästä uskaltautuu!