Nyt ollaan jo mökillä hakemassa Klarea kotio, mutta hienosti Freikkuli pärjäsi yksinään työpäivät. Vähän oli "hukassa" ja ruoka ei ensimmäisenä aamuna maittanut. Se oli töiden aikana piilotettu maton alle kallellaan olevan kupin kera. Mutta mitään ulinaa tai muuta hölmöä ei tehty ja reippaana viihtyi kainalossa.. :o) Freija käytti kyllä tilaisuutensa ja tuli kainaloon katsomaan telkkaria kun Klaara ei ollut kainaloa vallannut :D Tehtiin rallytreeniä ja naksutintreeniä ja tietty ohitustreenejä ja fillarien seassa treeniä. Ja hienosti meni. Vallan näppärä tuo Freikku ;o)

Tänään oltiin vielä ennen mökille ajoa Annaleenan, Brien ja Verneri-tollerin kanssa Haltialassa lenkillä. Otettiin valokuvia isojen pyöräpaalien päällä olevista koirista, huomenna saanen ne koneelle. Freijakin on nyt niin reipas että pöytätreenissä hyppii pöytää vasten kun tahtoo sinne ja nyt pienellä avulla kiipesti korkealle ja sinne paalin päällekin tahtoi uudestaan, vaikka Freijan liikkuessa paali vähän keikkui!

Klaara oli pärjännyt Niksun ja Maamon kanssa hienosti. Eilisen eläinsairaala-jakson aikana oli kyllä tullut huoli ja hätä vinkuvan pennun takia. Klaara oli syöksynyt pöydän alta tv:n ääreen ja katsellu tassut tv:tä vasten että mikä siellä on hätänä! Vähänkö liikkis!