Tänään lähdettiin aamusta ajamaan Orimattilaan agilityn tehokurssille. Kesto oli kolme tuntia ja paljon esteitä ja pieni radan pätkä ehdittiin käydä läpi. Jos kaikkita kurssilaiset olisivat olleet kokeneita olisimme ehtineet enemmän harjoitella myös ohjauksia, mutta hyvä näin. Muutaman viikon kuluttua olisi jatkoa tiedossa jos juoksu ei sotke suunnitelmia.

Päivä alkoi lämmitellyllä ja jumppasarjalla, jonka Klaara meni keskeltä ja suoraan koko neljän esteen sarjan. Seuraavaksi tehtiin puomiharjoitus, joka Klaaralta sujuu hienosti. Muisti noukkia namitkin puomin alusta ja lopusta. Sitten harjoiteltiin itsenäisesti keppejä (ohjaus oikealta menee jo etuperin, mutta vasemmalta oma käsi on ihan hukassa ja sujuu nyt jotenkuten peruuttaen) sillä aikaa kun yksi kerrallaan tehtiin ojausharkkaa jumppasarjalla ja putkella. Niistäkin saatiin vain kehuja. Sitten otettiin rengasta, jokaon Klaaralle ollut vähän vaikea, kertaallen hyppäsi taas kehikon ja renkaan välistä, mutta jatko kerrat meni hienosti. Sitten pieni radan pätkä (hyppy-putki-hyppy-hyppy-putki-hyppy) jossa ekalla kerralla vähän sähläystä taas kun kadotin suunnan.. Klaarahan menee minne näytän, mutta jos en itsekään tiedä mihin mennään.... Sitten olikin vuorossa keinutreeni, jossa pientä epävarmuutta, mutta lopulta meni sekin ihan hyvin. Lopuksi vielä rata (hyppy-putki-keinu-hyppy-putki-hyppy). Nyt keinukin meni ohjaajan pienellä avustuksella "keikkaus" kohdassa. Hyvä kurssi ja antoi taas uskoa siihen että voisi mennä kisaamaankin... Ainakin mölleihin taas!

Agikurssilta mökille hakemaan Nikke. Ensin toki juostiin hirmuisesti lumisella pihalla ja Klaara pörisi urakalla Nikke-raukalle.. Lisään myöhemmin muutaman kuvan. Nyt pelaamaan taas Carcassonnea.

Ai niin, Hertta meni kurssilla hienosti kanssa!

249579.jpg

249584.jpg

249583.jpg

249587.jpg

249590.jpg

249596.jpg

249594.jpg

249599.jpg

249598.jpg

249592.jpg

249585.jpg

249588.jpg