Ei ole ehtinyt kirjoittaa :)

Mutta ei meillä kummempaa :o) Brie oli tosiaan reilun viikon meidän seurana ja Juhannusta viettämässä oli Suvi cairniensa kanssa. Kivat oli molemmat vierailut!

Ollaan treenailtu kaikkien kanssa vähän rallya ja agiliitoa, vähän mejästystä ja vähän Riemun kanssa noutohommia. Käytiin myös Riemun kasvattjan luona ja mentiin lenkille Riemun siskon-kanssa (kuvissa siskolla panta, Riemulla ei) Tämä viikonloppu olikin ihan supermukava (taas) kun perjantaina olin Annaleenan synttäreillä, lauantaina isän synttäreillä ja sieltä suoraan menin Riemun kanssa Riemun kasvattjan mökille :o) Riemu pääsi uimaan isojen labbisten kanssa (kamala mitkä kuohut niistä tuleekaan kun ryntäävät veteen ja hyppivät laiturilta :D) ja notuamaan damia vedestä (ekaa kertaa). Meni vesinouto tosi hyvin :o) Tarkoitus oli vähän haistella varista, etenki kun varis oli vähän jo käytetty ja huonossa kunnossa. Alkuhämmenyksen jälkeen Riemu kantoi varista, haki sen ja palautti vielä käteenkin! Vähänkö taitotyttö, varis oli sentään (melkein) saman kokoinen ku penikka! Bonuksena Riemu löysi pihalta kuolleen linnunpoikasen (jonkun isomman) joka varmaan oli törmännyt ikkunaan. Riemu otti linnun suuhun ja kantoi sitä hyvin hyvin ylpeänä.

Göötitkin on vkl polskinut urakalla ja jopa Freija ui taasen, ihan monta vetoa (ei kylläkään montaa metriä niinku nuo muut). Vähänkö kivaa! Eilen olin sitten Jokimaalla raveissa, Riemu mukana ja göötit hirsitalon viileydessä. Niillä oli varmaan paremmat oltavat kun meillä paahteessa. Riemulle tehtiin tuoleista ja lakanasta "maja" jossa oli aika viileää (+ märkä pyyhe), mutta itse kärvennyttiin rasvauksista huolimatta. Välillä istuinkin Riemun kanssa majassa vaikka sieltä ei si radalle ihan nähnytkään :o) Kivaa oli joka tapauksessa. Ja täytyy todeta että Riepale on tosi lungi tuollaisessa. Söi luuta, nukkui ja katseli ympärilleen. Muutama kierros kun käveltiin niin ohitti suurimmat osat ihmisistä hienosti, joitain olisi ollut pakko päästä moikkamaan ja koiratkin ohitti hienosti eikä vinkunut edes lähellä leiriä pitäneiden perään millään lailla.

Klaaralla oli synttärit pari päivää sitten ja hää täytti 7 vuotta! Ihan uskomatonta että kakara on 7! Niin leikkisä ja hassu koira :D

Tässä kuvapläjäys niin Brienhoidosta kun juhannuksesta ja tältä viikonlopulta.

Siskon kanssa.

Klaara on alkanut leikkiä Riemun kanssa

Pikkulintu suussa

Variksen nouto